5-curiozitati-despre-cascaval

5 curiozitati despre cascaval

0 Shares
0
0
0

Cascavalul, un aliment cunoscut de toata lumea. Dar oare cat de multe cunosti despre acesta? Multa lume il are in frigider si il consuma zilnic dar sigur nu multa lume ii cunoaste efectele asupra corpului, cu atat mai putin efectele pozitive.

Aici ai o lista cu 5 curiozitati despre cascaval, iar daca doresti sa iti cumperi o “roata” atunci poti merge la Selgros sa te uiti la oferta de cascavaluri din Galati si alte branzeturi.

1. Daca este consumat in cantitati moderate, cascavalul poate aduce o multime de beneficii sanatatii tale. Acesta fiind facut din lapte, iar laptele fiind o sursa bogata de calciu, ajuta la intarirea dintilor si a oaselor.

2. Cascavalul ajuta la curatarea smaltului dintilor. Datorita faptului ca este un tip de branza tare, cascavalul poate curata smaltul daca o felie este consumata dupa fiecare masa. Felia trebuie mestecata si nu inghitita direct.

3. Cascavalul este originar din Sicilia dar a ajuns sa fie foarte iubit in Romania.

4. Initial se credea ca acesta era facut din lapte de iapa, numele italian al cascavalului insemnand “branza calare”.

5. Cascavalul apare in diferite varietati, de la cascaval din lapte de vaca, de oaie, din combinatii de lapte la cascavaluri afumate.

Daca esti un pasionat al cascavalului atunci trebuie sa te bucuri ca acesta a ajuns asa de popular si in Romania si ca are multe beneficii pentru sanatate, daca este consumat in cantitati normale, desigur.

Sa nu uitam ca acesta contine un nivel mai ridicat de grasimi saturate, care, consumate in cantitati mari, poti aduce efecte negative sanatatii. De aceea este de recomandat consumul moderat de cascaval. Iar daca esti interesat de diferite varietati de cascaval, poti vizita magazinul Selgros Galati pentru a le incerca oferta.

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

0 Shares
You May Also Like