Cele mai importante beneficii ale gamingului
Tineri vizitatori ai Targului de Electronice si Computere CERF 2005 testeaza vineri 22 aprilie 2005, produsele expuse de firmele de profil, in pavilionul central al complexului expozitional Romexpo, din Bucuresti.

Cele mai importante beneficii ale gamingului

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, in ceea ce priveste gamingul, parerile sunt impartite. Exista o multime de parinti care nu privesc cu ochi buni jocurile pe calculator, pentru ca ei sunt de parere ca trebuie sa isi scoata zi de zi copiii afara la aer curat, cateva ore.

Exista in schimb parinti care nu au nimic impotriva jocurilor video, ci acestia sunt constienti de cat de multe beneficii pot aduce acestea in ceea ce priveste dezvoltarea copiilor. De aceea, le cumpara un scaun gaming ergonomic SIG 5002 negru si rosu, le aleg de-asemenea si un birou pentru gaming, dar si calculatoare sau laptopuri performante, astfel incat acestia sa aiba totul la dispozitie pentru jocurile pe calculator.

Exista insa chiar atat de multe beneficii care vin la pachet cu jocurile pe calculator? Unii parinti stiu ca exista, in timp ce altii nu cred ca exista. Cu siguranta gamingul are multe beneficii, iar in continuare puteti descoperi cateva dintre acestea.

Perseverenta

In nivelurile superioare ale unui joc, jucatorul esueaza de obicei pentru prima data, dar continua sa incerce pana reuseste si trece la nivelul urmator. Acesta este un avantaj important pentru ca un gamer impatimit, cu siguranta nu va ceda in viata reala la primul esec. Va continua atat de mult sa incerce, pana cand va reusi ceea ce isi doreste. El va fi practic antrenat pentru aceasta misiune din viata reala, datorita jocurilor video pe care le joaca.

Acuratete

Acuratetea poate fi un alt avantaj care poate sa vina la pachet cu jocurile video. De exemplu, jocurile video de actiune pot contribui la antrenarea creierului unui gamer. In acest fel, acesta va lua decizii mult mai repede decat o persoana de aceiasi varsta, care are aceleasi ocupatii, dar care nu joaca jocuri video.

Munca in echipa

Stiati ca multi gameri joaca jocuri in retea, si fac parte din diferite echipe? Ei bine, acestia vor invata in timp ce se joaca, sa colaboreze cu ceilalti membrii ai echipei. Fara doar si poate, acest lucru ii va ajuta la scoala sau la facultate cand vor avea de facut unele proiecte.

Acest lucru le va fi si mai mult de folos atunci cand vor avea un loc de munca si va trebui sa lucreze in echipa cu ceilalti colegi. Deci, iata inca un mare avantaj al jocurilor pe calculator.

Gamerri care nu vorbesc limba engleza raporteaza ca invata engleza jucand jocuri.

Probabil pare greu de crezut ca o persoana care pana sa joace jocuri video nu vorbea limba engleza, va mai invata aceasta limba. Ei bine, o va invata si tocmai datorita jocurilor video. Va trebui sa stie sa citeasca in engleza si sa invete multe cuvinte pentru a putea juca multe jocuri. Vor avea un mare interes si o mare dorinta pentru a invata aceasta limba, astfel incat sa poata juca in continuare cele mai noi jocuri.

Multi gameri au invatat in doar cateva luni limba engleza, mult mai bine decat alte persoane care participa la cursuri de limba engleza.

Siguranta inainte de toate

Nu in ultimul rand, cei care se joaca pe calculator, stau in casa. Acestia nu intra in anturaje dubioase la fel ca alti copii si adolescenti de aceiasi varsta. Din acest motiv, parintii pot fi linistiti pentru ca stiu ca au copiii in siguranta.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii cu care pot veni jocurile video la pachet. De aceea, parintii aleg un scaun gaming ergonomic SIG 5002 negru si rosu, un birou pentru gaming si un laptop sau un PC pentru copiii lor, pentru ca acestia sa aiba toate conditiile pentru a se juca.

0 Shares
You May Also Like