5 modele de ochelari de soare

5 modele de ochelari de soare – cum alegi perechea care ți se potrivește?

0 Shares
0
0
0

Cu soarele strălucind pe cer și sezonul estival în plină desfășurare, ochelarii de soare devin un accesoriu indispensabil pentru protejarea ochilor de ultraviolete, dar și pentru exprimarea stilului personal. Descoperă în cele ce urmează 5 modele de rame de soare populare și vezi cum să alegi perechea perfectă pentru tine!

1. Ochelarii de soare rotunzi – cui i se potrivesc?

Ochelarii de soare rotunzi reprezintă o alegere stilată, potrivită pentru diverse forme ale feței. În special, persoanele cu forme ale feței pătrate, dreptunghiulare sau inimă sunt complimentate de acest stil de ochelari. Acest lucru se datorează faptului că rotunjimile contrabalansează liniile drepte și unghiurile aspre ale acestor tipuri de fizionomii.

În ceea ce privește stilul personal, ochelarii de soare rotunzi sunt deseori asociați cu estetica retro sau boho. Dacă preferințele tale se încadrează în aceste categorii, acest tip de ochelari de soare de damă Hugo HG 1237/S KY2 ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Imaginează-ți doar cum ar arăta o ținută cu influențe anilor ’70, completată de ochelari de soare chic, rotunzi – cu siguranță vei atrage toate privirile!

2. Ochelarii de soare browline – pe cine complimentează?

Ochelarii de soare browline se disting prin designul lor unic, cu rame groase la nivelul sprâncenelor și mai subțiri sau chiar inexistente de-a lungul pomeților. Aceste accesorii, care au fost extrem de populare în anii ’50 și ’60, au revenit în tendințe în ultimii ani. Designul lor specific face ca ochelarii browline să fie o alegere potrivită pentru persoanele cu față ovală, rotundă sau de formă a inimii.

Interesant este că, deși au un aspect destul de specific, ochelarii browline sunt destul de ușor de asortat. Ei pot fi purtați atât cu ținute casual, cât și cu cele mai elegante, fiind potriviți atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

La achiziționarea ochelarilor de soare browline, este important să iei în considerare câteva aspecte, printre care calitatea lentilelor și a ramelor. Asigură-te că optezi pentru cu lentile de înaltă calitate, cu protecție UV sporită, și rame durabile. Comandă online ochelari de soare HUGO de la Lensa.ro și bucură-te de beneficiile oferite de aceste accesorii premium!

3. Ochelarii de soare supradimensionați: când să-i alegi?

Ochelarii supradimensionați complimentează cel mai bine fețele ovale sau pătrate, echilibrând proporțiile și evidențiind trăsăturile. În cazul fețelor ovale, ochelarii supradimensionați pot accentua simetria, în timp ce dacă vorbim despre o fața pătrată, aceștia adaugă un contrast interesant, atenuând liniile dure.

Ochelarii de soare supradimensionați sunt mai mult decât un accesoriu util, sunt o declarație de stil puternică. Cu o varietate largă de modele disponibile, aceștia pot fi integrați în orice stil vestimentar, fie că este casual, fie că este elegant. De la ținutele de plajă până la cele de birou, ochelarii supradimensionați pot adăuga un strop de dramatism și sofisticare.

4. Ochelarii de soare cu ramă completă, o alegere potrivită pentru tine?

Ochelarii de soare cu rama completă sunt cei care au o ramă ce înconjoară integral lentilele, oferind un aspect mai robust și, uneori, mai dramatic. Acești ochelari sunt deseori asociați cu un stil vintage sau retro, dar pot fi și moderni și sofisticați, în funcție de design și materialele folosite.

Spre deosebire de alte tipuri de ochelari, cum ar fi cei semi-rimless sau rimless, unde lentilele sunt parțial sau complet expuse, ochelarii cu rama completă păstrează lentilele în siguranță în interiorul ramei. Un exemplu de astfel de accesoriu este reprezentat de ochelarii de soare de bărbați Hugo HG 1001/S 003/IR, stil aviator.

Unul dintre principalele avantaje ale acestora este protecția suplimentară pe care o oferă ochilor. Rama completa acționează ca un scut împotriva soarelui, prafului sau vântului, oferind o protecție mai bună decât alte modele. În plus, ochelarii cu rama completa sunt considerați mai durabili și mai rezistenți la loviturile accidentale. Pe latura estetică, aceștia pot adăuga o notă de stil oricărei ținute, fiind disponibili într-o multitudine de culori, modele și materiale.

Persoanele cu fața ovală sau pătrată sunt avantajate de acest tip de design, deoarece ramele complete pot echilibra trăsăturile lor.

5. Ochelarii de soare ochi de pisică – pe cine avantajează?

Ochelarii de soare cu design „ochi de pisică” sunt adesea asociați cu un stil retro și feminin, fiind o alegere preferată a doamnelor cu trăsături faciale ascuțite sau cu fața în formă de inimă. Linia superioară a ramei, care are colturile întinse spre exterior, asemănător ochilor de pisica, poate echilibra vizual acest tip de trăsături, adăugând în același timp o notă de dramatism și mister la aspectul purtătorului.

Acest design a cunoscut o popularitate crescută în ultimii ani, fiind promovat de vedete de calibru internațional și apreciat de designerii de modă. Ochelarii cat-eye sunt disponibili într-o mare varietate de culori și modele, de la cele clasice, cu rama neagră și lentile de culoare închisă, până la modele mai îndrăznețe, cu rama colorată și lentile în nuanțe vii. Acest lucru îi face potriviți atât pentru ținute casual, cât și pentru cele mai elegante.

Recomandăm tuturor celor interesați de achiziția unor rame pentru ochelarii de vedere să încerce mai multe modele înainte de a face o achiziție, pentru a găsi perechea perfectă care să se potrivească atât stilului personal, cât și formei feței. În acest sens, numeroase magazine oferă posibilitatea de a încerca virtual diferite modele, prin intermediul aplicațiilor de realitate augmentată, oferind astfel posibilitatea de a face o alegere în cunoștință de cauză.

0 Shares
You May Also Like