Tine-celulita-la-distanta-cu-vacuum-terapia

Tine celulita la distanta cu vacuum terapia!

0 Shares
0
0
0

Celulita apare la aproximativ 90% dintre femei, indiferent de greutatea corporala a acestora. Pentru a se proteja impotriva aparitiei celulitei, femeile opteaza pentru produse cosmetice cu efect anticelulitic, masaje, exercitii fizice, cat si pentru schimbarea stilului alimentar si eliminarea din alimentatie a produselor care favorizeaza stocarea subcutanata a grasimilor.

Una dintre meteodele recomandate pentru a scapa de celulita este vacuum terapia. Aceasta consta in utilizarea unui aparat de vacuum, asemanator unui aspirator, care actioneaza asupra desfacerii nodulilor celulitici de grasime. Acest aparat se poate utiliza cu usurinta, pentru a favoriza eliminarea celulitei fara sa fie necesara depunerea vreunui efort.

Alaturi de efectul de scadere a stratului de celulita, vacuum terapia va ajuta sa slabiti. Potrivit unui studiu realizat asupra unui numar de 85 de persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 61 de ani, aparatul de vacuum a contribuit la reducerea circumferintei corporale cu 1,34 centimetri dupa doar 7 sedinte la 46 dintre paciente. Dupa 14 sedinte, 39 dintre pacientele participante la studiu au prezentat o reducere a circumferintei corporale cu 1,83cm.

Se recomanda sa apelati la terapia vacuum pentru a activa circulatia si a elimina toxinele prin excretii si glande sudoripare. Astfel, aceasta terapie activeaza circulatia sanguina si limfatica, sustine regenerarea tesutului si reduce edemul cauzat de o slaba circulatie sau de picioare obosite.

Tratamentele anticelulitice cu vacuum tonifica pielea si reduc aspectul de coaja de portocala. Eficienta masajului cu vacuum se datoreaza faptului ca actioneaza asupra eliminarii cauzelor care duc la aparitia celulitei, respectiv circulatia sanguina si limfatica deficitara. Prin dizolvarea nodulilor adiposi favorizeaza eliminarea grasimilor, iar efectul obtinut va fi unul incantator pentru toate persoanele care doresc sa slabeasca si sa elimine celulita.

Terapia cu vacuum este eficienta atat in eliminarea celulitei, cat si in marirea sanilor si in imbunatatirea irigarii vertebrelor coloanei vertebrale, ceea ce ajuta la ameliorarea artritei si a durerilor de spate.

Daca doriti sa scapati de celulita sau sa reduceti tesutul adipos, puteti utiliza cu incredere un aparat vacuum. Fermitatea pielii dumneavoastra va fi eficient restabilita, iar aspectul de coaja de portocala al pielii va fi redus sau chiar eliminat in totalitate.

Datorita faptului ca stimuleaza circulatia limfatica si venoasa, ajuta si la reducerea retentiei de apa.

In plus, permite realizarea unei exfolieri delicate, prin care restabileste luminozitatea naturala a pielii. Terapia cu vacuum ajuta, de asemenea, la reducerea si disparitia vergeturilor, care sunt extrem de neplacute.

Un avantaj important oferit de acest tip de terapie anticelulitica consta in faptul ca este posibila obtinerea unor rezultate foarte bune, fara sa depuneti efort. Daca pentru a elimina celulita prin masaj, exercitii si produse anticelulitice trebuie sa dedicati timp si sa va implicati foarte mult, aparatul de vacuum va ajuta sa obtineti rezultatele dorite intr-un timp scurt, fara sa va epuizati in salile de fitness.

Asadar, daca doriti sa scapati de celulita si sa reduceti circumferinta corpului dumneavoastra, puteti incerca vacuum terapia. Veti fi surprinsi de eficienta unui aparat de vacuum in remodelarea corporala si in eliminarea nodulilor celulitici. 

0 Shares
You May Also Like