5-motive-sa-folosesti-Aloe-Veraa

5 motive sa folosesti Aloe Vera

0 Shares
0
0
0

Gelul de aloe vera este foarte cunoscut pentru a calma arsurile solare si pentru a ajuta la vindecarea ranilor. Dar stiai ca planta de aloe vera are mult mai multe intrebuintari decat asta?

Ea se poate folosi bineinteles si pentru decor dar din ea se face si faimosul suc de aloe vera. Altele intrebuintari interesante sunt: regenerarea celulelor, combaterea oboselii, curatarea colonului etc.

Egiptenii antici au denumit  aloe vera “planta nemuririi”. Este posibil să fi folosit aloe vera deja, dacă v-ati confruntat vreodata cu o arsură solara. Cea mai veche utilizare inregistrată a plantei de  aloe vera se duce inapoi la secolul al 16-lea î.Hr.

Afla acum cum poti beneficia la maxim de sucul de aloe vera.

●    Cercetatorii au descoperit ca extractul de aloe vera poate  fi o alternativa sigura si eficienta pentru apa de gura. Ingrediente naturale ale plantei, care includ o doza sanatoasa de vitamina C, poate bloca placa. Acesta poate oferi, de asemenea ajutor daca aveti sangerari  sau gingii umflate.

●    Poti folosi sucul de aloe vera pentru a mentine pielea clara si hidratata. Acest lucru este posibil datorita plantei care se dezvolta intr-un climat uscat, instabil. Pentru a supravietui conditiilor dure, frunzele plantei fac un stoc de ape.

●    Capacitatea sucului de aloe vera pentru a penetra pielea si de a ajuta enzimele pentru a scapa de celulele moarte ale pielii, ea creste formarea de elastina si colagen si ajuta la revitalizarea celulelor pielii.

●    Aloe vera a fost folosit în industria cosmetică pentru mulți ani, datorita  propietatilor sale  de hidratare si calmare

●    Este considerat un ingredient util in produse anti-celulitice pentru ca aceasta poate reduce inflamatia si imbunatateste celulele afectate ale pielii.  Aloe vera poate fi folosit atât ca o crema sau supliment pentru tratarea celulitei.

Dupa cum ai vazut exista o serie de moduri pentru a utiliza planta de aloe vera si diferitele geluri si extracte vegetale, care pot fi facute din ea. Este recomandat sa aveti un asemenea produs minune acasa, in special sucul de aloe vera pe care il poti gasii chiar la Biosano.ro!

0 Shares
You May Also Like