Apple-iPhone-7-si-Apple-Watch-ce-trebuie-sa-stii

Apple iPhone 7 si Apple Watch – ce trebuie sa stii

0 Shares
0
0
0

Noile device-uri ale Apple si anume cele 2 modele de iPhone 7 + iPhone Watch-ul recent lansat, au generat foarte multe discutii si zvonuri inainte de lansare. Vrei o recomandare de service iPhone, unde lucreaza cei mai buni profesionisti? ServiceGsm.ro este locul in care-i poti gasi!

Pentru cei care se intreaba ce pot face ca sa afle lucrurile de baza, cele cu adevarat importante despre aceste device-uri, iata ce trebuie sa stiti:

Daca aveti deja un device iPhone de generatie noua, un iPhone 6 de exemplu, nu va grabiti sa faceti un upgrade, la fel si in cazul in care detineti un Apple Watch.

Persoanele care vor neaparat acum un iPhone 7, sunt in general cele care detin un iPhone de cel putin 2 sau 3 ani, adica modele mai vechi.

Concluziile acestea rezulta din niste anunturi oficiale ale Apple, cand a si dezvaluit noile iPhone-uri (7 si 7 Plus), dar si noul Apple Watch, sub numele de Watch Series 2.  La o examinare atenta, oricine a putut observa ca noile device-uri arata aproape la fel cu cele precedente, schimbarile importante venind la interior, la micile componente care dau viata smartphone-ului.

De exemplu, noile smartphone-uri Apple care sunt disponibile in 2 dimensiuni, sunt mai rapide si beneficiaza acum si de rezistenta la apa. In plus, camerele prezente pe aceste 2 modele sunt mai performante, iar butonul home a fost recreat, acum doar simuland apasarea fizica (nu mai este un buton fizic).

Noul Apple Watch, are in plus fata de modelul precedent, un senzor GPS – care ajuta la tracking atunci cand sunteti la fitness de exemplu.

Totusi, pentru toti proprietarii de smartphone-uri de la Apple, cea mai mare schimbare adusa de acest model, una care este vazuta negativ de aproape toti utilizatorii, este decizia de a inlocui headphone jack-ul.

Apple a anuntat ca a luat aceasta decizie, in favoarea adaugarii altor beneficii foarte importante, asa cum ar fi introducerea unui procesor mult mai puternic si a unei baterii cu o capacitate mai mare.

Noile modele de iPhone, 7 simplu si 7 Plus, arata aproape la fel cu cele precedente, iPhone 6s si 6s Plus. Noile telefoane au insa colturile mai rotunjite, iar modelul mai mic continua sa detina o diagonala de doar 4.7 inch, in timp ce modelul mai mare (iPhone 7 Plus), are o diagonala de 5.5 inch.

Prin urmare, ce ar fi cu adevarat nou la aceste telefoane, in afara de lipsa headphone jack-ului si inlocuirea lui cu un lightning port?

Ei bine, in primul rand procesorul este nou si nu doar nou, ci si mult mai performant. Este cu 40% mai rapid (dupa cum declara Apple), fata de procesorul de pe iPhone 6s.

De asemenea, camerele prezente pe noile device-uri au fost imbunatatite destul de mult, senzorii sunt acum mai mari, lasand sa intre mai multe lumina si astfel obtinandu-se poze mai reusite (mai ales in conditii de iluminare slaba), avand totodata posibilitati extinse de zoom (pe modelul mai mare), acesta fiind dotat cu 2 camere principale (sistemul dual-camera).

0 Shares
You May Also Like