Care-este-momentul-ideal-pentru-a-plasa-pariuri-sportive

Care este momentul ideal pentru a plasa pariuri sportive ?

0 Shares
0
0
0

Inainte de asta vreau sa iti prezint www.e-pariuri.ro . Acest site iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a plasa online pariuri sportive . In plus, in fiecare zi, E-pariuri.ro iti pregateste biletul zilei, o selectie celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei.

De ce pariuri online ? Ei bine, pe langa faptul ca primesti o multime de bonusuri, nu mai platesti comision din suma pariata, poti retrage intreaga suma castigata , poti paria chiar si pe parcursul evenimentului sportiv iar oferta de pariere este mult mai variata decat la agentiile de cartier . In plus casele de pariuri online sunt deschise non-stop . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi .

Am tot citit despre cele mai eficiente metode de pariere insa de foarte putine ori am intalnit pe cineva care sa vorbeasca despre cel mai indicat moment pentru plasarea unui pariu . In fiecare etapa exista anumite situatii speciale , anumite evenimente sportive care desi sunt suspicioase si au cote mari sunt foarte previzibile .

Unul dintre aceste momente ‘’speciale’’ este perioada ultimelor etape ale unui campionat. Aceste etape sunt decisive in urmatoarele situatii:
– determinarea castigatorului
– calificarea la campionatele europene
– evitarea retrogradarii

In astfel de situatii in care , din dorinta acerba de a obtine cat mai multe puncte pe ultima suta de metri , echipele mai slab cotate se impun in fata unora foarte bine clasate . Astfel de partide sunt castigate de echipa care isi doreste cu adevarat victoria . Se cunosc o multime de situatii in care echipa slab cotata a castigat partida , chiar daca se afla pe terenul favoritilor.

O situatie ideala este aceea in care echipa slab cotata lupta pentru evitarea retrogradarii iar adversarii se afla pe prima pozitie . Partida jucandu-se intr-una din utimele etape , face ca echipa favorita sa nu mai lupte atat de mult , ceea ce sporeste sansele adversarilor . O echipa aflata la coada clasamentului va primi , intr-o astfel de situatie , o cota de cel putin 4,50 .

Exista si alte situatii ideale in care una dintre echipe este fortata sa castige partida pentru a obtine maximul de puncte . Castigarea campionatului sau accederea in competitiile europene , sunt situatii in care victoriile , si implicit punctele obtinute , sunt foarte importante pentru echipa in cauza .

De exemplu , o astfel de situatie este cea in care o echipa s-a instalat la conducerea campionatului cu cinci etape inainte de final . Echipa in cauza o sa lupte cu toate puterile sa inregistreze o serie de victorii consecutive pana la finalul campionatului . Chiar si in partide care , la prima vedere , par foarte greu de castigat , echipa despre care vorbim are o probabilitate de castig de aproape 100% .

Dar peste toate ponturile , analizele , sugestiile si clasamentele pe care le gasim pe site-urile de specialitate , exista o serie de reguli pe care un parior profesionist ar trebui sa le respecte . Aceste reguli sunt :
– Gestiunea banilor .
– Stabilirea unui obiectiv .
– Alegerea inteligenta a unei agentii de pariere . e-pariuri.ro iti pune la dispozitie o selectie a caselor de pariuri care ofera cele mai bune cote .
– Mare atentie la ce pariezi . Nu paria pe evenimentele cu inalt grad de risc .
– Si cel mai important aspect , cand nu mai ai bani opreste-te . Cu alte cuvinte , un parior profesionist va paria intotdeauna numai atat cat isi permite .

Alte stiri actuale :

1. Noroc FANTASTIC la pariuri. Cu doar cinci meciuri a câştigat un miliard de lei vechi
2. Succesul Stanleybet: 10 ani de profesionalism pe piaţa de pariuri din România
3. Lovitura iernii, la pariuri sportive. A câştigat 20.000 de euro cu o investiţie minimă
4. De la pariuri ilegale la stadioane în paragină! Ce lucruri importante lipsesc din programul lui Gică Popescu

0 Shares
You May Also Like