Care sunt avantajele unei piscine gonflabile

Care sunt avantajele unei piscine gonflabile?

0 Shares
0
0
0

Piscina gonflabila iti ofera posibilitatea de a instala o piscina fara sa faci nicio lucrare. O instalatie simpla, in cateva minute, pentru a te bucura de placerile apei. Mica, este o piscina perfecta pentru balaceala. Pentru copiii tai, aceaste piscine le va permite sa invete sa inoate in deplina siguranta, sub supravegherea ta.

Esential pentru vara, acest tip de piscina supraterana vine in diverse modele, dimensiuni si forme. O oferta mare in care uneori este dificil de navigat. Te indrumam sa cumperi piscina gonflabila corespunzatoare nevoilor tale.

Ce tip de piscina sa alegi?

Piscina gonflabila este o piscina supraterana, autoportabila, care este umflata cu tuburi de aer. In diferite dimensiuni si forme, aceasta nu necesita sapare in pamant. Dupa ce ti-ai umflat piscina, tot ce trebuie sa faci este sa o umpli cu apa. Piscina ta va fi gata de utilizare in mai putin de o ora.

Exista 3 tipuri principale de piscine gonflabile:

  • piscine pentru copii

Piscina pentru copii este o piscina gonflabila mica, de mica adancime, conceputa pentru bebelusi sau copii mici. Datorita adancimii sale reduse, minimizeaza riscurile asociate inotului si inecului. In gradina, va ocupa foarte putin spatiu si va permite copiilor sa se joace in apa.

  • piscine gonflabile simple

Modelul de bazin gonflabil pe care il cunoaste toata lumea. Este, dupa cum sugereaza si numele, o piscina a carei structura se umfla pentru a sta deasupra solului. Diametrul variaza in functie de modelele de piscine gonflabile. Acestea sunt cele mai usor de gasit si cele mai accesibile modele de piscine gonflabile. Pentru piscinele mici, umflarea se va face manual sau prin actiune mecanica. Pentru modelele mai mari, trusa pentru piscina gonflabila va fi de obicei echipata cu o pompa pentru a-ti permite instalarea acesteia.

  • piscine autoportante

Datorita unei structuri autoportante, bazinul este mai mare si mai inalt. Este o alegere ideala pentru adultii care doresc sa se bucure de o piscina acasa la un cost mai mic. Suprafata de inot iti permite sa faci cateva brate.

Avantajele piscinei gonflabile

Piscina gonflabila este mai flexibila si mai putin implicanta decat o piscina ingropata. Este atat de populara pentru accesibilitatea sa. Iata care sunt avantajele achizitionarii unei piscine gonflabile:

  • Usor de instalat

Piscina gonflabila nu necesita autorizatie de construire, gaura in pamant sau interventia unui profesionist. Pentru a o instala in gradina, vei avea nevoie pur si simplu de o pompa si de o suprafata plana.

  • Economica

Piscina gonflabila este mult mai putin costisitoare decat un model de piscina in pamant. Retine ca daca construiesti o piscina  mare in gradina ta, va trebui sa platesti si taxe suplimentare. Ceea ce nu este cazul unei piscine gonflabile.

  • Flexibilitate

La sfarsitul verii, nu va trebui decat sa o dezumfli. Acest lucru va elibera din nou spatiu in gradina.

  • Securitate

Deoarece piscina este mai putin adanca, riscul de inec este mult mai mic la acest tip de piscina. Siguranta ideala cand ai copii mici. Asta nu inseamna insa ca nu ar trebui urmarit.

  • Usurinta de intretinere

Pentru a o curata, poti pur si simplu sa golesti apa si sa perii interiorul piscinei inainte de a o umfla.

0 Shares
You May Also Like