Care-sunt-diferitele-tipuri-de-baterii-pentru-telefonul-mobil

Care sunt diferitele tipuri de baterii pentru telefonul mobil?

0 Shares
0
0
0

Piesele pentru telefoane sunt astazi la mare cautare datorita faptului ca vin in ajutorul utilizatorilor atunci cand acestia au cea mai mare nevoie. Astfel, atunci cand avem probleme cu dispozitivul nostru pretios, piesele pentru telefoane ne ajuta sa le rezolvam fara a fi nevoiti sa recurgem la achizitionarea unui telefon nou.

Vom vedea in randurile care urmeaza care sunt principalele tipuri de baterii pentru telefonul mobil.

Telefoanele mobile au devenit o parte integranta a vietii de zi cu zi. Oamenii se bazeaza pe ele pentru a pastra legatura cu cei apropiati, pentru a vedea noutatile din zona media si pentru a naviga pe internet. Aceasta utilizare continua in fiecare zi implica faptul ca este vital ca telefonul sa detina o baterie pe care sa ne putem baza.

In cazul in care o baterie dezvolta un defect, cum ar fi faptul ca nu se mai incarca sau nu se incarca complet atunci este recomandat ca aceasta sa fie inlocuita cat mai repede posibil. Exista mai mult tipuri de baterii pentru telefonul mobil, iar intelegerea functionarii acestora ne asigura alegerea corecta pentru telefonul nostru. De asemenea, este vital sa verificam daca telefonul specifica undeva faptul ca functioneaza doar cu un anumit tip de baterie.

Bateria litiu-polimer

Acesta este unul dintre cele mai moderne tipuri de baterii pentru telefonul mobil. Este extrem de usoara si, totodata, extrem de puternica si rezistenta, fiind ideala pentru cei care nu sunt intotdeauna foarte atenti cu telefoanele lor. Acest tip de baterie este, de asemenea, foarte sigur datorita carcasei care nu permite acesteia sa ia foc sau sa explodeze atunci cand este perforata.

Bateria litiu-polimer nu prezinta niciun fel de defecte de memorie, ceea ce inseamna ca poate fi reincarcata la capacitate maxima indiferent de cat de multa energie mai este inca disponibila. O astfel de baterie este capabila sa-si pastreze energia pentru o perioada mai mare de timp reusind sa dureze de pana la 50 de ori mai mult decat alte tipuri de astfel de piese.

Alte avantaje pe care le ofera o baterie litiu-polimer se refera la faptul ca aceasta isi poate mentine nivelul de performanta in conditii severe de temperatura scazuta si, de asemenea, isi poate pastra energia chiar si atunci cand nu este utilizata pentru o perioada de cateva luni.

Bateria litiu-ion

O baterie litiu-ion este o baterie usoara care, din cauza densitatii de energie destul de mare este capabila sa functioneze la o tensiune mai mare decat multe alte tipuri de baterii reincarcabile. O baterie litiu-ion este de obicei de 3,7 volti, in timp ce alte baterii reincarcabile pot ajunge chiar la limita inferioara de 1,2 volti.

Acest lucru inseamna ca bateriile litiu-ion sunt, in mod normal, potrivite pentru a fi utilizate doar de catre telefoanele mai noi, asa ca este important sa verificam specificatiile telefonului pentru a ne asigura ca o astfel de baterie este compatibila. O alta caracteristica utila a acestui tip de baterie se refera la faptul ca aceasta utilizeaza o tehnica de incarcare rapida a telefonului.

Pentru mai multe detalii legate de diferitele piese pentru telefoane accesati www.accesoriigsm.ro.

0 Shares
You May Also Like