carte-noi-ce-mai-mancam

Cartea – Si noi ce mai mancam?

0 Shares
0
0
0

Si noi ce mai mancam? – Noua ordine alimentara Iată o carte revoluţionară, cea pe care o aşteptam cu toţii! Iată cartea despre aliment, despre industria alimentară, care ne învaţă nu numai ce să mâncăm, ci şi care sunt alimentele nocive de care trebuie să ne ferim!

Pret: 40 Lei

Cumpara  aici Este o carte unică! Şi spunem asta pentru că autorul, prof. univ. dr. Gh. Mencinicopschi este doctor în biologie-biochimie, specialist în nutriţie umană, biologie moleculară, inginerie genetică şi, nu în ultimul rând, în aliment, alimentaţie şi industrie alimentară.


Mai bine zis, domnul profesor ştie! Este cel care nu poate fi păcălit, cel care trage un semnal de alarmă asupra faptului că mâncăm fără să ne hrănim şi că din cauza a ceea ce mâncăm şi ce nu mâncăm suntem prea bolnavi, de la vârste prea tinere!
Da, statisticile spun clar: noi, românii, suntem un popor suferind! în rapoartele despre starea de sănătate a populaţiei se arată că adolescenţii sunt obezi şi bolnavi, că sindromul metabolic se declanşează de la 20 de ani, că poţi face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30, 40 de ani, că suferim de toate bolile (diabet, colesterol mărit, osteoartrite, boli hepato-renale etc), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face faţă, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca răceala iarna!
Părinţi, cum vă explicaţi că aveţi copii mai bolnavi decât voi? Chiar ştii? Esti sigur că ştii de unde provin alimentele de pe masa ta? De asemenea, autorul dărâmă un mit: nu trebuie să fim bogaţi ca să mâncăm sănătos!
Lipsa banilor nu justifică faptul că mâncăm toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atenţia asupra sofisticăriei gastronomice – o artă, nu o ştiinţă, cu aspect şi gust încântătoare, însă indigestă şi îmbol-năvitoare! In plus, spune adevăruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea şi falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice şi „tradiţionale”. Bonus: lista de luat la cumpărături cu E-urile periculoase! Iar tu, cititorule, acum ştii… ce vei face mai departe ţine doar de tine!
0 Shares
You May Also Like