Cateva aspecte mai putin placute ale optimizarii SEO

0 Shares
0
0
0

1. Dependent de motoarele de cautare.

Este adevarat ca in orice cariera exista multe lucruri care sunt in afara controlului dvs., dar pentru SEO aceasta este regula numarul unu.

Motoarele de cautare isi schimba adesea algoritmii si ceea ce este mai rau – aceste schimbari nu sunt facute publice, astfel incat chiar si cei mai mari specialisti in SEO admit ca fac o multime de presupuneri educate, despre cum functioneaza lucrurile. Pe http://danbradu.com/ poti accesa cele mai bune oferte SEO!

Este foarte descurajator sa faci totul perfect si apoi sa afli ca datorita unei schimbari in algoritm, site-urile tale au cazut cu 100 de pozitii in Google. Dar cel mai rau este ca trebuie sa comunicati acest lucru clientilor care nu sunt satisfacuti de ratingurile lor care au scazut brusc.

2. Fara reguli fixe.

Probabil ca acest lucru se va schimba in timp, dar pentru moment regula este ca nu exista reguli – sau cel putin nu sunt scrise. Poti sa muncesti foarte mult, sa urmezi tot ce arata ca o regula si sa observi ca succesul te ocoleste.

In prezent, nu puteti chiar sa va bazati pe aducerea unui motor de cautare in instanta din cauza daunelor produse afacerii dvs., deoarece motoarele de cautare nu sunt obligate sa clasifice site-urile mari, care au facut eforturi pentru a fi optimizate.

3. Modificari rapide in clasament.

Dar, chiar daca reusiti sa ajungeti la varf pentru un anumit cuvant cheie, pastrarea pozitiei necesita eforturi constante si munca continua. Ei bine, multe alte afaceri sunt asa, deci nu este un motiv sa va plangeti – cu exceptia cazului in care un client furios incepe sa va strige ca in aceasta saptamana ratingurile lui sunt in cadere libera si bineinteles ca totul este din vina dvs.

4. SEO necesita rabdare.

Profesionistii SEO si clientii trebuie sa inteleaga ca SEO necesita efort si timp constant. Ar putea dura luni de zile pentru a merge mai departe in rating sau pentru a construi zeci de linkuri.

In plus, daca opriti optimizarea pentru un timp, cel mai probabil veti avea o scadere considerabila a ratingurilor. Aveti nevoie de o multime de motivatie si rabdare pentru a nu renunta atunci cand lucrurile nu merg asa cum v-ati dori.

5. SEO de tip black hat, asa numitul „seo imoral”.

Black Hat SEO este probabil una dintre cele mai mari preocupari pentru practicantul SEO. Frauda si concurenta neloiala sunt prezente in orice industrie si cei care sunt buni si etici sufera de aceasta practica SEO, care din pacate este inca destul de raspandita.

Este adevarat ca motoarele de cautare penalizeaza practicile de seo blackhat, dar pana acolo, tot vei ajunge sa te confrunti cu ele.

Deci, sa speram ca, spunandu-va despre avantajele si dezavantajele alegerii SEO ca si cariera, v-am ajutat sa luati o decizie in cunostinta de cauza cu privire la viitorul dvs. in acest domeniu.

Asadar, o cariera in SEO are si partile ei mai putin placute, in principal din cauza faptului ca SEO nu este un domeniu fix, nu este o stiinta exacta. Dar, asta nu inseamna ca nu trebuie sa evoluezi si sa fii tot timpul la zi cu schimbarile algoritmilor, tendintele pietei si ale dezvoltatorilor, preferintele utilizatorilor pe motoarele de cautare, etc.

0 Shares