Antrenamente eficiente si sigure, cu apa bogata in hidrogen

Antrenamente eficiente si sigure, cu apa bogata in hidrogen

0 Shares
0
0
0

Poate ca te bucuri deja din plin de beneficiile apei de baut bogata in H2 in viata de zi cu zi si esti pe deplin convins de faptul ca aceasta apa este un mod excelent de a-ti imbunatati sanatatea si starea de spirit. Insa ce se intampla atunci cand faci exercitii sau cand nu te simti atat de in forma?
Intr-un studiu recent pe marginea leziunilor legate de activitatea sportiva, administrarea de hidrogen s-a dovedit a fi o masura extrem de eficienta in tratarea leziunilor de tesut moale la atletii de performanta de sex masculin. Astfel, acestia s-au recuperat mai rapid decat atletii care au beneficiat doar de interventiile traditionale si, de asemenea, au putut sa revina mult mai repede la antrenamente.

Apa bogata in H2 sporeste rezistenta cardiovasculara

Un alt studiu a analizat efectele avute pe o perioada de 28 de zile de suplimentare cu un litru pe zi de apa bogata in hidrogen asupra capacitatii de exercitiu si asupra calitatii vietii la femeile de varsta mjlocie supraponderale. Apa H2 a imbunatatit in mod semnificativ rezistenta cardiovasculara comparativ cu efectele inregistrate de un grup placebo organizat tot pe o perioada de 28 de zile.
In plus, in randul femeilor care au baut apa bogata in hidrogen au fost remarcate imbunatatiri in ceea ce priveste intervalul de timp scurs pana la epuizare si in ceea ce priveste activitatea totala desfasurata in timpul unui exercitiu progresiv. Rezultatele au indicat ca H2 poate fi folosit ca formula alternativa de hidratare pentru a imbunatati performanta de exercitiu la femeile supraponderale de varsta mijlocie.
Asta inseamna ca apa bogata in hidrogen nu te va ajuta numai cu capacitatea de efort cardiovascular si cu recuperarea mai rapida a muschilor dupa un antrenament la sala, ci si ca apa H2 va contribui la recuperare in cazul in care te vei rani in timpul activitatilor sportive.

O sticla de apa bogata in H2 face minuni

Asadar, data viitoare cand mergi la sala pentru un antrenament sau cand iesi la alergat, nu uita sa iei cu tine o sticla portabila de apa H2. Nu este vorba de sticla ta obisnuita de apa, ci de o sticla care genereaza hidrogen dizolvat in doar cinci minute sau mai putin, oriunde, pe toata durata zilei, astfel incat te vei simti hidratata si energizata pentru antrenament, iar muschii tai isi vor reveni mai repede cu impulsul suplimentar pe care i-l ofera hidrogenul dizolvat. Incape oriunde, in geanta pentru sala, in suportul de pahar din masina sau in rucsac, la fel ca orice sticla obisnuita, insa una care iti aduce beneficii uriase pentru sanatate.

0 Shares
You May Also Like