Cauti un centru de reparatii laptop?

0 Shares
0
0
0

In ultima perioada, datorita economiei mondiale tot mai multe persoane au inceput sa fie din ce in ce mai atente la cheltuieli si sa nu mai faca risipa, indiferent ca este vorba de alimente sau tehnologie.

PC-urile si laptopurile au suferit si ele de asemenea majorari de pret, fiind foarte dificil sa optati pentru achizitionarea unui device in aceasta perioada precara. Insa daca aparatul nu mai functioneaza, va fi necesar sa gasiti o solutie care sa va ajute sa va recapatati laptopul in cel mai scurt timp pentru a va putea continua proiectele.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii din Bucuresti, ce va poate ajuta rapid in acest sens la preturi convenabile, avand posibilitatea de acum sa achitati in rate piesele dorite pentru a nu va afeca economiile.

Display-ul este una dintre cele mai vulnerabile piese dintr-un laptop datorita faptului ca este foarte subtire si delicat, iar in timp balamalele pot ceda. La OnLaptop puteti gasi display laptop in Bucuresti, putand in acest fel beneficia de inlocuirea lui in maxim 60 de minute, mai ales daca alegeti noul serviciu Premium Service.

Pot beneficia de reparatii laptop chiar daca nu sunt din Bucuresti?

Din fericire, de acum acest lucru este posibil. Odata lansat pachetul Premium Service, OnLaptop  ofera clientilor nenumarate avantaje de care pot beneficia, indiferent de locatie.

Cele mai comune defectiuni ale laptopurilor se pot rezolva la OnLaptop in doar 60 de minute sau chiar in aceeasi zi. Printre cele mai dese componente sau erori de soft care le puteti indrepta la cel mai mare centru de reparatii din Bucuresti sunt:

· Display

Ecranul laptopului este foarte sensibil datorita faptului ca producatorii incearca de fiecare data sa ii mareasca performantele, dar si sa il faca cat mai subtire posibil. Acesta in timp poate intampina defectiuni precum inchiderea completa sau functionarea intermitenta, lucruri ce necesita repararea sau inlocuirea dupa caz.

· Inlocuire baterie

Bateria este necesara in fiecare zi. Durata de viata a acesteia nu este atat de mare, mai ales daca incarcarile nu sunt realizate corespunzator. Inlocuirea ei se poate face rapid de catre expertii din cadrul OnLaptop pentru a va putea continua activitatea intreaga zi.

·  Curatare

Praful este o problema pentru toate electronicele. Acumularea lui poate duce la defectarea anumitor componente, putand afecta una sau mai multe piese, pana la compromiterea totala a sistemului. De aceea este recomandat sa fiti responsabili si sa efectuati o curatare temeinica de cel putin 2 ori pe an.

·  Verificare preventiva

Nu trebuie sa asteptati ca sistemul dumneavoastra sa cedeze. Cu ajutorul acestui serviciu de verificare preventiva, OnLaptop va va putea diagnostica aparatul, putand in acest fel sa examineze starea pieselor si sa va recomande inlocuirea sau chiar upgradarea daca este necesar. Mai ales in cazul HDD-urilor, daca se strica va fi dificila recuperarea datelor in functie de gravitate, lucru ce poate deveni frustrant mai ales ca aveti toate documentele si amintirile stocate pe acesta.

Avand in vedere avantajele oferite de OnLaptop, acestia sunt solutia ideala pentru a va remedia cat mai repede sistemul, putand astfel sa va bucurati de el multi ani de acum inainte.

0 Shares
You May Also Like