Ce ar trebui sa stiti despre Meizu si telefoanele lor?

Ce ar trebui sa stiti despre Meizu si telefoanele lor?

0 Shares
0
0
0

Dintre display-urile de telefoane mobile, astazi ne vom opri asupra unui display telefon mobil marca Meizu.

Meizu este un producator chinez de telefoane inteligente care a disparut in ultima vreme de pe piata internationala, producand produse exclusiv pentru piata asiatica, in special pentru piata chineza, insa se pare ca anul 2017 va aduce o modificare a strategiei sale, pentru ca a incheiat un parteneriat cu Qualcomm prin care sa poata utiliza tehnologii 3G si 4G la nivel global, pentru ca pana in 2017 cele doua companii au avut multe divergente, s-au intalnit in fata instantei, dar se reia colaborarea pentru aparitia unor smartphone-uri chinezesti cu soft global. Iar smartphone-ul pilot al producatorului Meizu in 2017 este Meizu Pro7 care se va lansa in vara, dar pe site-urile de specialitate deja au aparut informatii neoficiale despre specificatiile sale tehnice.

Ne intereseaza un display de 5,7 inci cu rezolutie 4K, 3840 x 2160 pixeli si o tehnologie Always on Display. Dar ce inseamna functia Always on Display? Samsung a lansat in 2016 Galaxy S7, asa cum se poate deduce si din denumire, functii care ofera informatii despre vreme, notificari, calendar sau S Health nu vor folosi decat 1% din baterie pe ora.

Ecranele LCD nu permit astfel de functii din cauza iluminarii intregului ecran, iar la AMOLED deja se ilumineaza doar pixeli individuali, deci de aceea pot fi folosite pentru informatii pe display, restul ecranului fiind oprit fara a consuma baterie multa.

Daca analizam alt smartphone intrat pe piata in 2016, si anume Meizu M5, este un smartphone care are un design atragator, este fabricat din policarbonat in mai multe variante de culoare, si deasupra panoului frontal are un strat de sticla 2,5D.

Dotarile hardware sunt: un display de 5,2 inci HD 1280 x 720 pixeli, un procesor octa-core MediaTek MT6750 si camera foto principala de 13 megapixeli care focalizeaza in doar 0,2 secunde si are si un blit dual-tone. Are si camera frontala de 5 megapixeli si o baterie foarte mare de 3070 mAh pentru o autonomie cat mai mare.

In cazul in care aceste tipuri de display-uri ale marcii Meizu se deterioreaza, se pot inlocui imediat in service cu display-uri noi la preturi destul de mici, pentru a se asigura functionalitatea maxima a smartphone-urilor Meizu.

Nefiind o marca foarte cunoscuta, ar trebui mai intai sa va informati despre calitatile si functiile oferite de diversele modele de smartphone-uri Meizu, care au in oferta telefoane mai ieftine, dar daca nu sunteti prea incantati de oferte ieftine, ar trebui sa renuntati.

Alegerea unei asemenea marci depinde de buget si despre cat de informati sunteti in legatura cu cu functiile pe care vi le garanteaza o marca mai putin cunoscuta si daca acceptati sa testati si apoi sa discutati despre cat de bun este acest smartphone Meizu, pentru ca doar dupa ce ati folosit un telefon sunteti mai in masura sa declarati daca este sau nu cel la care visati, sau daca macar s-a incadrat in nevoile dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like