Ce-poti-face-cu-pompa-submersibila-Torrent-150

Ce poti face cu pompa submersibila Torrent 150?

0 Shares
0
0
0

Pomparea apei curate utilizeaza astazi metode din ce in ce mai complexe, dar si echipamente pe masura. Un astfel de echipament este pompa submersibila Torrent 150, o pompa de apa special creata pentru pomparea apei din puturi si fantani, sau deopotriva din vase tampon.

O astfel de pompa va fi folosita exclusiv in domeniul pomparii de apa curata, deoarece aceasta va servi alimentarii cu apa a sistemelor de irigare, a microintreprinderilor sau in ceea ce priveste uzul casnic, in gospodarii si locuinte individuale.

Modelul de pompa submersibila Torrent 150 poate functiona chiar si in regim de hidrofor, prin atasarea unui vas de expansiune, a unui manometru, a unui presostat si a unei supape de sens la sistemul de instalare al pompei.

Pompa submersibila Torrent 150 este produsa sub emblema Aquatechnica si suporta o inaltime maxima de pompare de 100 de metri. Din acest motiv, ea pote fi utilizata in aplicatii de natura casnica, si in ceea ce priveste alimentarea sistemelor de irigare.

Pompa submersibila 4 SKM Torrent 150 are o putere de 1100 W si un debit de 2,4 metri cubi pe ora. Pompa are un panou de comanda inclus, iar presiunea maxima de la punctul zero este de 10 bari. La aceasta se adauga un cablu electri de alimentare inclus de 10 metri, insa optional mai pot fi adauugate si alte accesorii, precum kitul de cablu de inadire, cablul electric si coarda de sustinere a pompei.

O pompa submersibila Torrent 150 are un numar de 30 de porniri pe ora, iar tensiunea de alimentare este de 220 V.  Acest produs face parte din gama electropompelor submersibile din inox, materialul din care sunt confectionate garantand de fapt calitatea acestora.

Materialul inoxidabil nu va avea de suferit in urma contactului cu apa, aceasta fiind de fapt cerinta principala a pompelor submersibile. Pompele din inox au durata de viata mai lunga, iar eficienta este cuvantul de ordine care le caracterizeaza. Pompa este prevazuta cu un sistem de de resetare manuala, dar si cu o protectie termica foarte eficienta, pentru cazul suprasolicitarii sau a altor probleme ce pot aparea de-a lungul perioadei de utilizare a produsului.

Pompa submersibila Torrent 150 nu necesita intretinere deosebita, produsul este usor de folosit si este intuitiv. O atentie sporita trebuie acordata racordurilor si alimentarilor electrice, dar si debitului de apa si modului de utilizare, respectand datele tehnice ale produsului, asa cum sunt acestea exprimate de catre producatori, in cadrul fisei tehnice. Rezultatele sunt in mod cert cele scontate, pompa fiind folosita cu succes intr-o gama ampla de operatiuni de alimentare cu apa.

Pompele de apa de acest tip se situeaza in topul preferintelor utilizatorilor, mai ales datorita faptului ca sunt extrem de fiabile. Pe de alta parte, gama Aquatechnica este una dintre cele mai cunoscute atunci cand vine vorba despre pompe submersibile si tot mai multa lume se indreapta catre aceste produse, datorita calitatii incontestabile a acestora.

In final, si in tara noastra aceste pompe sunt deja  binecunoscute, ele fiind prezente in magazinele de profil precum www.shop-einstal.ro la preturi foarte accesibile.

0 Shares
You May Also Like