Ce-sa-faci-pentru-a-avea-o-casa-de-vis

Ce sa faci pentru a avea o casa de vis?

0 Shares
0
0
0

 

Casa ta de vis poate fi greu de gasit pe piata imobiliara, indiferent daca tu cauti inchirieri de case Cluj www.remsimobiliare.ro sau alte oferte foarte bune din acest domeniu.

O locuinta care sa indeplineasca toate standardele de calitate pe care tu le vrei este destul de greu de gasit si vei avea nevoie de ajutor specializat in aceasta privinta. Piata imobiliara din tara noastra da semne clare de revenire si iti ofera acum numeroase variante de a gasi ceea ce iti trebuie.

Inainte de a face o asemenea achizitie trebuie sa te informezi temeinic in legatura cu ofertele disponibile pe piata si la agentiile imobiliare.

Vei avea nevoie de un credit imobiliar sau de un imprumut destul de mare de la o institutie bancara sau de la una financiara. Pe langa banii necesari achizitiei locuintei tale,  vei plati si unele taxe suplimentare implicate de tranzactiile de acest tip.

Nu uita de taxele notariale si de banii necesari mobilarii viitoarei tale case. O locuinta potrivita poate fi gasita acum la un pret mai bun decat in trecut deosrece criza economica de la nivel mondial s-a transformat si intr-o criza imobiliara. Preturile su scazut destul de mult si nu au mai revenit la valoarea mare din trecut.

Poti identifica numeroase oferte foarte bune la preturi convenabile pentru tine si iti poti cumpara o casa  pentru familia ta in cele mai bune conditii financiare. Locuintele noi sunt acum preferate de cumparatori din intreaga tara deoarce ele ofera garantia unui confort sporit si sunt mai rezistente decat cele vechi.

Piata imobiliara este acum in revenire  si inregistreaza o crestere accentuata a constructiilor noi,  oferind cumparatorilor din tara noastra o gama larga de optiuni,  in functie de zona aleasa. Cele mai apreciate sunt in ultimul timp ansamblurile rezidentiale de la marginea marilor orase si in special cele de la marginea orasului Bucuresti.

Ele dispun de infrastructura completa si numeroase facilitati create special pentru cei care fac o achizitie intr-un astfel de ansamblu.

Majoritatea cumparatorilor din aceste zone limitrofe ale marilor orase sunt tineri care isi intemeiaza o familie si contracteaza un credit bancar pe o perioada lunga de timp. Ei au o anumita stabilitate financiara care le da sansa de a face o asemenea achizitie in conditii financiare bune pentru ei.

In functie de bugetul unei familii,  bancile acorda credite imobiliare pana la un anumit plafon si calculeaza cat anume pot lua tinerii pentru fiecare astfel de credit. Programul guvernamental de garantare a creditelor imobiliare prin Prima casa ofera cele mai bune optiuni si dobanzi celor care vor sa isi cumpere olocujnta prin credit bancar.

Datorita programului Prima casa au aparut foarte multe ansambluri rezidentiale destinate tinerilor casstoriti sau nu,  locuintele construite in cadrul lor fiind adaptate special nevoilor tinerilor. Ei isi doresc independenta, facilitati,  infrastructura,  acces la scoli gradinite si dispensare, dar si mijloace de transport in comun.

Toate aceste facilitati sunt oferite de majoritatea ansamblurilor rezidentiale, iar cei care beneficiaza de ele isi pot permite sa cumpere o locuinta la un pret foarte bun pe pista imobiliara.

0 Shares
You May Also Like