Ce-telefon-sa-iti-cumperi

Ce telefon sa iti cumperi?

0 Shares
0
0
0

In mod evident, atunci cand vine vorba despre telefoanele mobile, fiecare are gusturile si preferintele sale, astfel ca unii aleg un model de la un anumit producator, in timp ce altii opteaza pentru un model de la un alt producator.

Ei bine, tu ca si utilizator de smartphone, in momentul in care vrei sa iti cumperi un astfel dispozitiv, va trebui sa iti indrepti atentia doar spre un model al unui producator de succes de pe piata, asta in conditiile in care nu vrei sa fii nevoit sa iti duci dispozitivul la reparat la scurt timp de la momentul achizitionarii.

Indiferent de preferintele tale, trebuie sa iti alegi dispozitivul de la un brand de renume de pe piata. Cei mai multi utilizatori isi indreapta atentia spre modele ale celor de la Samsung sau ale celor de la Apple, insa tu daca nu esti fanul lor, poti sa iti cumperi si un model HTC sau un model Sony de exemplu.

Nici ideea de a te orienta spre un model de la Nokia nu este una rea, tinand cont de faptul ca acest producator a fost foarte multi ani la rand, pe primul loc in preferintele fanilor de telefoane mobile. Chiar daca in prezent, compania finlandeza nu se mai bucura de succesul de altadata, totusi, inca produce telefoane destul de reusite.

Ei bine, in cazul in care iti doresti un dispozitiv de la Apple de exemplu, insa nu iti permiti sa iti cumperi unul, pentru ca stim cu totii ca aceste dispozitive noi sunt destul de scumpe, ai putea sa iti indrepti atentia spre un model care a fost lansat pe piata acum mai mult timp.

De exemplu ideea de a-ti alege un iPhone 6 nu este una deloc rea, insa trebuie mentionat faptul ca si aceste dispozitive pot sa fie destul de costisitoare.

In acest caz ai putea sa iti indrepti atentia  spre un model iPhone 5, pentru ca stim cu totii ca desi a trecut ceva timp din momentul aparitiei lor pe piata, aceste dispozitive inca au succes, si sunt destul de cautate de catre utilizatorii de smartphone-uri.

Poti sa te orientezi deasemenea si spre un model iPhone 4, pentru ca acestea sunt destul de ieftine comparativ cu restul modelelor de la Apple. Cu siguranta si in cazul in care acesta se defecteaza, piesele nu sunt la fel de scumpe. Un acumulator iPhone 4 de exemplu este considerabil mai ieftin comparativ cu un acumulator pentru iPhone 5, sau pentru modelele mai noi.

Daca de exemplu esti fan al telefoanelor Samsung, insa nu iti permiti un model precum Galaxy S7, atunci poti sa cauti si alte variante, precum un Samsung Galaxy S6, sau un Galaxy S5. Daca vrei insa dispozitive mai ieftine ale acestui producator, si care sa fie totodata destul de performante, iti poti indrepta atentia spre un model Samsung Galaxy A5, sau spre un Samsung Galaxy J5.

Asadar, dupa cum bine se poate vedea, iti poti cumpara telefonul ideal pentru tine in functie de preferinte si de asteptarile pe care le ai de la dispozitiv.

Cu siguranta vei face o alegere foarte buna daca iti vei indrepta atentia spre un model al unui producator de top.

0 Shares
You May Also Like