Cele-mai-bune-aplicatii-pentru-Android

Cele mai bune aplicatii pentru Android

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti cumperi un telefon mobil inteligent, cu siguranta te gandesti la faptul ca iti doresti sa ai cat mai multe aplicatii instalate pe dispozitiv.

In cazul in care nu stii ce aplicatii sa descarci pentru dispozitivul tau, poti sa accesezi cu incredere pagina www.spinmag.org, si sa te documentezi cu privire la acest subiect.

In continuare insa as dori sa iti prezint o parte dintre aplicatiile pe care utilizatorii de smartphone-uri le descarca inca din primele momente in care au facut cunostinta cu noul dispozitiv.

Cu siguranta in cazul in care din fabricatie, nu este instalata aplicatia Facebook, aceasta este prima aplicatie pe care o descarca 99% dintre utilizatori. Si nici nu este de mirare acest lucru daca stam sa ne gandim ca intr-o oarecare masura am ajuns cu totii sa fim dependenti de aceasta retea de socializare.

Avand aceasta aplicatie instalata pe telefonul mobil, ne este mult mai usor si mult mai la indemana sa ne conectam si sa putem socializa, si sa pastram legatura cu persoanele dragi, decat daca ar trebui ca de fiecare data sa ne conectam utilizand laptopul sau PC-ul.

Deci, fara doar si poate, prima aplicatie pe care o descarca utilizatorii de smartphone este aplicatia Facebook, urmata de aplicatia Messenger, care ne permite sa putem purta conversatii si mai nou sa efectuam apeluri video pentru a ne putea auzi dar si vedea in acelasi timp cu prietenii din lista.

Daca ar fi sa facem un sondaj, cred ca din 10 utilizatori de smartphone, 9 utilizatori au ambele aplicatii instalate, daca nu chiar toti 10.

Whatsapp Messenger este deasemenea o aplicatie indragita de foarte multi utilizatori pentru ca ne permite sa putem trimite tot felul de mesaje si de fotografii, exact ca si in cazul Facebook Messenger, insa cu siguranta aceasta aplicatie nu se bucura de o asemenea popularitate.

Sunt foarte multe cazuri in care fie esti in autobuz, sau te afli la o terasa iar la radio se aude o melodie foarte frumoasa, care iti place la nebunie insa nu stii cum se numeste, dar aceasta problema se poate rezolva foarte rapid prin instalarea aplicatiei Shazam, care iti permite sa depistezi orice piesa muzicala.

Se pare ca in ultimul timp tinerii si nu numai, incep sa isi faca tot mai multe conturi de Instagram, iar din acest motiv si aplicatia Instagram a inceput sa fie din ce in ce mai descarcata de catre utilizatorii de telefoane mobile inteligente.

Nu cred insa ca exista vreun utilizator de smartphone care sa nu aiba descarcata aplicatia Youtube pe telefon. Cu siguranta aceasta aplicatie ne permite sa ascultam muzica preferata, sau sa vedem cele mai noi videoclipuri mult mai usor, decat ar fi sa utilizam laptopul in acest scop.

Ei bine, se pare ca acestea sunt cam cele mai descarcate aplicatii pentru telefon de catre tineret, insa cu siguranta sunt si alte aplicatii pe care tinerii le adora, dar care nu se bucura de o asa mare popularitate precum cele amintite anterior. 

Deci, daca ai aceste aplicatii instalate pe telefon, cu siguranta iti vor fi mai mult decat suficiente pentru a te putea bucura de dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like