Cele-mai-bune-carti-de-web-design

Cele mai bune carti de web design

0 Shares
0
0
0

Zilnic cei de la firmele de web design ca IT Exclusiv primesc tot felul de comenzi pentru a crea tot felul de site-uri.

Unii creaza site-uri in mod responsabil, altii intr-un mod mai putin responsabil. Daca vrei sa arati respect clientilor pe care ii ai, creezi un site de calitate, cum fac cei de la IT Exclusiv.

Web designul nu se invata neaparat in timpul studiilor sau participand la cursuri platite. Daca vrei sa inveti web design, poti face acest lucru din carti. Pentru asta insa, ai nevoie de timp si de ambitie. Trebuie sa vrei cu adevarat sa faci acest lucru. In cele ce urmeaza, vom vorbi de o serie de carti care ti-ar putea fi de folos.

Tehnici de Web Design: Invata prin exemple practice

Cartea face parte din colectia Chip Kompakt a editurii 3 D Media Communications si a aparut in anul 2012. Nu cred ca mai are nevoie de vreo descriere, deoarece titlul spune exact esenta acestei carti.

Principii de Web Design atractiv

Aceasta carte a aparut in anul 2011 si este scrisa de catre Jason Beaird. Cititnd-o vei afla tot ce tine de partea atractiva a unui site, astfel incat sa te asiguri de faptul ca site-ul tau va arata minunat.

Creaza usor, rapid si gratis propriul Web site cu Joomla! 2.5

Aceasta este o alta carte din colectia Chip Kompakt a editurii 3 D Media Communications. Cartea a fost lansata in anul 2012 si te invata extrem de multe lucruri utile, cum ar fi: administrarea utilizatorilor unui site, organizarea continutului de pe un site, persoanlizarea paginii de start, configurarea categoriilor, crearea si editarea articolelor interesante sau configurarea meniurilor.Este o carte din care vei invata o multime de lucruri utile.

Initiere in design. Despre fonturi, culoare si asezare in pagina

Autorul cartii este Robin Williams, iar cartea a aparut la editura Corint. Vei afla de aici cum poti face o pagina scrisa pentru a fi publicata sa arate  cat mai atractiv intr-un mod cat mai simplu. De ce e importanta aceasta carte pentru web designeri? Pentru ca lucrurile aparent simple care sunt discutate in aceasta carte sunt extrem de importante pentru cei care vor sa lucreze in acest domeniu.

The Web Book

Robert Schifreen, autorul acestei carti, vine in ajutorul pasionatilor de web design cu The Web Book. Aceasta carte te va ajuta sa inveti cum sa creezi de la zero o pagina web. Practic vei gasi aici absolut tot ce te intereseaza, inclusiv informatii legate de alegerea numelui pentru site-ul tau sau cum iti poti face promovarea.

Aceste carti pot fi comandate online sau pot fi cumparate direct din librarii. Nu uita insa de faptul ca invatatul din carti dureaza destul de mult. Daca nu ai timp sa astepti, sau daca vrei sa creezi doar un site, pentru afacerea ta, cel mai rentabil e sa apelezi la profesionisti, sa apelezi la cei de la IT Exclusiv. Astfel, vei intra in posesia site-ului mult mai repede.

0 Shares
You May Also Like