4 sfaturi de organizare a asternuturilor tale

4 sfaturi de organizare a asternuturilor tale

0 Shares
0
0
0

Nimic mai frumos decat sa avem cearsafuri si cuverturi de pat mereu curate si parfumate atunci cand trebuie sa schimbam lenjeria de pat. In acest scenariu, este important sa urmezi sfaturile de organizare pentru a conserva piesele in cel mai bun mod posibil. Astfel, iti vei asigurati o rutina mai practica.

Obtine o mai buna utilizare a spatiului tau si pastreaza lenjeria de pat bine ingrijita. In acest fel isi va pastra calitatea si confortul pentru multi ani. Consulta pasii principali pentru a-ti depozita trusoul intr-un mod practic si functional!

1 – Dedica o parte a dulapului lenjeriei tale de pat

Unul dintre cele mai importante sfaturi de organizare pentru depozitarea lenjeriei de pat este sa le pastrezi grupate intr-un singur loc. Aceasta metoda va face mai usor sa gasesti toate piesele de care ai nevoie pentru a aranja coltul de dormit.

Pentru a te ajuta sa pastrezi spatiile ordonate, iti oferim mai jos cateva sfaturi despre cum sa iti organizezi garderoba pentru a-ti acomoda produsele.

  • Depozitarea pieselor pe rafturi:

Daca spatiul disponibil pentru a adaposti trusoul consta in rafturile dulapului, sa stii ca acestea sunt ideale pentru stivuirea seturilor de cearsafuri. La fel si pentru pilote si cuverturi.

Pentru a mentine aspectul mai frumos, pliaza toate articolele la aceeasi dimensiune si pastreaza ultimul set folosit sub gramada pentru a te asigura ca toate seturile sunt folosite pe rand.

  • Organizarea lenjeriei de pat in sertare:

Daca optiunea ta pentru depozitarea articolelor sunt sertarele, este mai bine sa le grupezi pe seturi si sa le aranjezi sub forma de cascada. In acest fel, permiti ca toate seturile sa fie vizualizate si accesate mai usor.

2 – Afla cum sa pliezi un cearsaf cu elastic pentru a economisi spatiu

Unul dintre punctele esentiale dintre sfaturile de organizare este sa inveti cum sa pliezi cearsaful cu elastic. Datorita formatului sau, multi oameni au indoieli cu privire la modul de depozitare a acestor piese. Drept cadou de casa noua, iti vom explica cum se pliaza corect acestea:

  • Intoarce cearceaful elastic pe dos;
  • Lasa-l pe verticala, plaseaza mainile in interiorul capetelor opuse ale articolului, ghidate de cusaturi;
  • Uneste-ti mainile, atingand cele doua cusaturi si trecand o banda elastica peste cealalta;
  • Acum intoarce cearsaful pe orizontala si repeta procesul, punand mainile pe cusaturi opuse si unindu-le, trecand din nou un elastic peste celalalt si unind cusaturi;
  • Cu toate capetele impreuna in acelasi loc, vei ramane cu doua clapete elastice. Intoarce fiecare clapa in interiorul pliului foii si pliati-o normal pentru a ascunde elasticele;
  • Finalizeaza pliul formand un dreptunghi, la dimensiunea dorita.

3 – Sorteaza piesele dupa tip

Pentru a-ti fi mai usor sa gasesti seturi de pat, pliaza-le impreuna cand le depozitezi. Pentru a face acest lucru, pastreaza cearceaful elastic si fata de perna in ultimul pliu al cearsafului mare, de exemplu. O alta optiune este sa iti depozitezi cearsafurile in interiorul fetei de perna, pastrand dulapul mai organizat.

4 – Folosese ambalaje speciale pentru a proteja articolele mai putin utilizate

Lenjeria de pat trebuie depozitata in ambalaje care sa permita pieselor sa respire. Avand in vedere acest lucru, sacosele TNT platifiate sunt ideale pentru a gazdui pilote si paturi care vor fi depozitate mai mult timp, de exemplu in perioadele cele mai calduroase ale anului.

In concluzie, nu uita: Usureaza-ti rutina si pastreaza-ti piesele intotdeauna bine ingrijite cu sfaturi de organizare a lenjeriei de pat!

0 Shares
You May Also Like