Cele-mai-originale-si-totodata-amuzante-texte-pentru-invitatiile-de-nunta

Cele mai originale si totodata amuzante texte pentru invitatiile de nunta

0 Shares
0
0
0

Traim intr-o perioada in care in totul se dezvolta cu o viteza uluitoare astfel concurenta devine foarte puternica indifent despre ce domeniu vorbim . Pentru a fi mereu in topul preferintelor consumatorilor trebuie sa fi original si capabil sa te adaptezi cerintelor si nevoilor acestora in permanenta .

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata de cuplu . Fiecare moment al acestui eveniment trebuie organizat cu mare atentie pentru ca nimic sa nu strice bucuria si fericirea mirilor dar si pe cea a invitatiilor .

Primul pas in organizarea acestui minunat eveniment este alegerea modelului de invitatii .

Site-ul Vreauinvitatii.ro propune o gama larga de modele de invitatii haioase de nunta care mai de care mai deosebite pentru cele mai indraznete si mai rafinate gusturi .

Noile tendinte in materie de invitatii de nunta se bazeaza foarte mult pe ideea de originalitate . O nunta este presarata cu momente emotionante , romantice , cu totul speciale dar si amuzante uneori .

Nu numai design-ul invitatiilor trebuie sa fie original ci si textul , daca doriti sa aveti o nunta unica dati click aici .

Va casatoriti ? Dati-le de veste invitatiilor in stil propriu !!

Acest articol face o selectie a celor mai amuzante texte pentru invitatiile de nunta .

– Evenimentul anului !!!

In rolurile principale , Mirele – un adevarat cuceritor si Mireasa – o tipa sofisticata , stiti piesa “ E sofisticata , ma “ .

In rolurile secundare doua perechi de nasi .

Eveniment in regia socrilor mari si a socrilor mici .

Invitat special : Tu !!

Te asteptam la Biserica pentru a primi unda verde de la Studiourile Divine apoi cu un covor rosu si tratament VIP sa sarbatoresti alaturi de noi .

– S-au intalnit , s-au placut … si intr-un final s-au hotarat !!!

Mirele si Mireasa , alaturi de nasi si parinti va asteapta la celebrarea acestei uniuni .

Dupa indelungi asteptari si rugaminti , Mirele si-a luat inima in dinti si a spus un DA mare si raspicat .

– Reteta fericirii … o adevarata delicatesa .

Se iau doi indragostiti , Mirele si Mireasa la care se adauga o pereche sau mai multe de nasi , dupa gust , si doua perechi de parinti cam pleostiti ca le pleaca odraslele de acasa si se amesteca totul la Biserica .

Masa este servita la Restarant , asezonata cu multa dragoste , muzica , bautura si voie buna .

Totul se tine la foc pana in zori .

– Scurt in doi !!!

Ne-am hotarat si facem nunta iar tu vii si petreci alaturi de noi , nasi si parinti . In caz contrar felicitarile , masa , dansul si voia buna se vor desfasura la dociliul tau pe cheltuiala ta .

Iti multumim pentru intelegere ,

Mirele si Mireasa

– Nu a fost dragoste nici la prima vedere , nici la a doua vedere …. dar intr-un final iata-ne in fata altarului .

Va asteptam cu mult drag la celebrarea uniunii noastre la Sfanta Biserica .

Felicitarile , masa si dansul al loc la Restaurant , unde incaltamintea comoda este obligatorie . Orice contraventie va fi taxata cu o sticla de sampanie oferita mirilor .

Cu siguranta invitatii vor gusta din aceste picanterii si vor fi foarte curiosi sa afle ce alte surprize le-ati mai pregatit .

Desigur , aceste alegeri sunt unele dintre cele mai excentrice , insa tocmai acest aspect face ca evenimentul sa fie unul de neuitat .

0 Shares
You May Also Like