Cele-mai-performante-masini-ale-anului-2013-Porsche-Cayman-si-Porsche-Boxster

Cele mai performante masini ale anului 2013

0 Shares
0
0
0

Daca tot suntem la rubrica ‘’ cele mai performante’’ cred ca este o foarte buna idee sa vorbim despre ‘’cel mai bun’’ dealer de anvelope din Romania , Anvelopepromotii.ro .

Anvelope de vara , de iarna sau all-season si jante de cea mai buna calitate la un pret imbatabil produse de ‘’cele mai apreciate’’ companii in domeniu va sunt puse la dispozitie prin intermediul site-ului .

Si acum sa revenim la subiectul nostru . Doua dintre cele mai noi modele Porsche , Cayman si Boxster , au fost desemnate ‘’ Cele mai performante masini ale anului 2013 ‘’ in cadrul prestigioasei competitii ‘’World Car Awards 2013 ‘’ce s-a desfasurat la New York Auto Show .

Pentru cei care doresc o masina luxoasa si extrem de performanta unul dintre cele doua modele Porsche reprezinta alegerea ideala .
Porsche Cayman a fost lansat la sfarsitul anului 2012 in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles . Pentru acest model constructorul german propune doua variante puternice si foarte eficiente , Cayman si Cayman S .

Pretul de pornire este de 46.845 euro pentru varianta Cayman si 57.905 euro pentru Cayman S , preturile sunt valabile pentru Romania si nu contin TVA .

Modelul de baza este echipat cu un motor te tip boxer de 2.7 litri in sase cilindri capabil sa dezvolte 275 CP ( 202 kW ) . In functie de dotarile de care dispune poate sa ajunga la 100 km/h in numai 5.4 secunde si sa atinga viteza maxima de 266 km/h .

Porsche Cayman S ne propune un motor de 3.4 litri capabil sa produca 325 CP ( ceea ce inseamna 239 kW ) capabil sa propulseze decapotabila de la 0 la 100 km/h in numai 4.7 secunde . Viteza maxima la care poate ajunge acest model este 283 km/h.

Daca varianta de baza ne propune un consum cuprins intre 7.7 si 8.2 litri / 100 km , versiunea Cayman S promite sa nu consume mai mult de 8.8 litri / 100 km , desigur aceste cifre sunt direct influentate de tipul de transmisie pentru care clientul opteaza .

Decapotabila Porsche Boxster ( disponibila in doua variante : Boxster si Boxster S ) a fost prezentata pentru prima data in cadrul Salonului
Auto de la Geneva , editia din 2012 , si a reprezentat o adevarata revelatie fiind cea de-a trei-a generatie de dacapotabile propuse de nemtii de la Porsche .

Sportiva are un pret de pornire in Romania de 44.149 euro pentru varianta de baza si 53.538 euro pentru versiunea mai performanta , preturile nu includ TVA.

Varianta de baza Boxster vine echipata cu un motor de 2.7 litri capabil sa puna in miscare 265 CP . Boxster S vine echipat cu un motor mai performant decat varianta de baza , si vorbim aici de un motor de 3.4 litri capabil sa dezvolte 315 CP .
Constructorul da asigurari ca versiunea Boxster va consuma cu pana la 15 % mai putin carburant decat modelul precedent , ceea ce inseamna un consum mediu de 8.0 litri / 100 km .

Aceste doua modele propuse de constructorul german au eliminate din competitia ‘’ World Car Awards 2013 ‘’ masini ale unor constructori de top precum Ferarri ( Ferarri F12 Berlinetta ) , Subaru ( Subaru BRZ ) si Toyota ( Toyota 86 ).
Sper ca v-a facut placere sa cititi acest articol !

0 Shares
You May Also Like