Criterii de alegere a celei mai bune drone

Criterii de alegere a celei mai bune drone

0 Shares
0
0
0

Dronele reprezintă unele dintre cele mai interesante și inovatoare piese de tehnologie apărute în ultimii ani și vă permit să vedeți împrejurimile de sus și să faceți fotografii aeriene uluitoare.

Dacă simțiți dintr-o dată dorința de a deține una, ar trebui să știți că acestea sunt relativ accesibile, motiv pentru care acum este un moment bun pentru a urca în cer. Iată câteva detalii de care se poate ține cont pentru alegerea celei mai bune:

Prețul

Acesta nu este este un indicator precis al calității unui asemenea gadget, dar poate oferi o evaluare rapidă, aproximativă, a ce drone sunt superioare.

În general, dronele mai scumpe vor zbura mai mult și mai departe, vor captura imagini de calitate superioară și vor include funcții suplimentare. Pentru a face o alegere mai informată, totuși, va trebui să obțineți specificații specifice.

Autonomia bateriei

Similar unui smartphone, bateria unei drone se va pierde în cele din urmă și chiar cele mai bune modele au timpi de zbor care greu reușesc să depășească 30 de minute. Puteți aduce întotdeauna baterii suplimentare, dar dacă credeți că este posibil să aveți nevoie de ele, ar trebui să luați în considerare costul acestora în prețul total.

Motoare puternice

Acest termen poate fi întâlnit atunci când citiți o listă. Motoarele fără perii sunt mai scumpe decât cele cu perii, dar funcționează mai silențios și au o durată de viață mai lungă, așa că nu va trebui să le înlocuiești la fel de des.

Camera foto de calitate

Dacă doriți filmări de cea mai înaltă calitate posibilă, specificațiile camerei ar trebui să fie un factor major; prin urmare, ar trebui să verificați rezoluția foto și video. Majoritatea modelelor de dimensiuni decente, cu excepția dronelor de jucărie, includ acum o cameră încorporată, în timp ce altele vă permit să o atașați una.

Pentru începători

A începe să zbori cu o dronă poate fi dificil, așa că unele modele oferă modul pentru începători. Acesta indică faptul că atunci când împingeți joystick-ul într-o direcție, drona se va deplasa în acea direcție, mai degrabă decât față de locul în care este îndreptat joystick-ul.

GPS încorporat

În topul pieței de drone, veți găsi modele cu GPS încorporat, permițând gadgeturilor să se localizeze în lume. Această actualizare permite dronei să se întoarcă acasă folosind o funcție specială. În plus, un GPS integrat îmbunătățește stabilitatea generală și abilitățile de navigare ale dronei, permițând să plutească fără efort.

Evitarea obstacolelor

Evitarea obstacolelor, o funcție premium pentru unele drone, vă va costa bani, dar poate fi singurul lucru care vă împiedică drona să se prăbușească într-un copac.

Ca și în modul follow-me, unele drone îndeplinesc această funcție mai bine decât altele; prin urmare, pe lângă faptul că notați dacă un model are această capacitate, verificați recenziile online pentru a determina dacă funcționează așa cum este anunțat.

Totuși, la fel ca oricare alte dispozitive, și acestea se pot deteriora, motiv pentru care este important să știți la cine puteți apela pentru preț reparații drone.

0 Shares
You May Also Like