Cum-ai-grija-de-iPhone-ul-tau

Cum ai grija de iPhone-ul tau?

0 Shares
0
0
0
In mod evident fiecare utilizator de smartphone este foarte incantat in momentul in care reuseste sa isi achizitioneze un model de telefon din gama Apple, deoarece stim cu totii ca aceste telefoane, impreuna cu cele produse de catre cei de la Samsung sunt cele mai

performante de pe piata.

In momentul in care reusesti sa iti cumperi un astfel de telefon, trebuie sa ai grija de el la fel ca de ochii din cap, deoarece stim cu totii cat de scumpe sunt aceste dispozitive, si cat sunt si de sensibile.

Cu siguranta ar fi extrem de neplacut sa iti cumperi un astfel de telefon iar la scurt timp sa fie nevoie sa mergi cu el in service pentru anumite reparatiie.
Daca in ceea ce priveste problemele software utilizatorii nu prea au nici o vina, in ceea ce priveste problemele hardware, doar utilizatorii sunt vinovati.
In mod evident nu este nimeni vinovat de faptul ca telefonul tau mobil a intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, sau ca are display-ul spart datorita faptului ca tu l-ai scapat pe jos.
Deci, in momentul in care iti cumperi un astfel de telefon in nici intr-un caz nu trebuie sa il neglijezi. Primul accesoriu pe care trebuie sa il cumperi in momentul in care iti achizitionezi telefonul, trebuie sa fie husa care iti va proteja dispozitivul.
Poti opta pentru o husa universala, care este si mai ieftina, sau iti poti alege o husa special conceputa pentru modelul de telefon pe care tocmai l-ai cumparat.
Aceste huse sunt extrem de utile datorita faptului ca iti protejeaza telefonul de murdarire, de zgarieturi si chiar si de praf. Praful patruns in interiorul telefonului cu siguranta iti va afecta microfonul sau difuzorul dispozitivului.
Husa poti sa o gasesti atat la magazinul operatorului de telefonie mobila de unde tocmai ti-ai cumparat telefonul, cat si la orice service gsm din orasul tau.
Un alt accesoriu foarte important, care cu siguranta nu trebuie sa ii lipseasca telefonului tau este geamul de protectie al ecranului. Acesta iti va proteja display-ul si touchscreen-ul in cazul in care telefonul tau va fi scapat pe jos, sau va avea un impact cu un obiect dur.
Si daca tot ti-ai cumparat un model de telefon din gama Apple, poate ai optat pentru un iPhone 5s care este un telefon foarte performant si la mare cautare.
In cazul in care ti-ai cumparat un astfel de telefon inteligent, trebuie sa te duci la un service gsm profesionist si sa iti cumperi un geam protector iPhone 5s.
Chiar daca vei considera ca te descurci sa aplici geamul protector pe ecranul telefonului, totusi ar fi indicat sa ii lasi pe cei de la service sa faca aceasta treaba deoarece ei sunt profesionisti si se intalnesc zi de zi cu astfel de cazuri.
Cu siguranta in momentul in care iti vei echipa dispozitivul atat cu o husa cat si cu un geam protector, acesta va avea un grad de protectie ridicat, iar in cazul in care telefonul tau va fi scapat pe jos, acesta nu va suferi defectiuni. Din acest motiv este indicat sa iti echipezi dispozitivul cu accesorii.
0 Shares
You May Also Like