Cum am alimentat gospodaria cu apa folosind pompa Dab Jet 102 m?

Cum am alimentat gospodaria cu apa folosind pompa Dab Jet 102 m?

0 Shares
0
0
0

Trebuie sa recunosc ca pana nu demult eram novice in ceea ce priveste alimentarea cu apa a gospodariilor.

Adica, nu ma intelegeti gresit, auzisem deja de hidrofoare si pompe submersibile, insa acestia erau doar termeni pe care ii mai aduceam in discutie cu amicii, seara, cand ne aminteam despre serviciu. In rest, niciodata nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa cunosc si mai ales sa recomand pompa Dab Jet 102m.

Am ajuns sa cunosc acest tip de pompa deoarece a trebuit sa ma orientez relativ rapid catre un produs care sa ma ajute in ceea ce privea alimentarea cu apa a casei mele. Casa aflata la periferie, resurse de apa slab exploatate, retea de alimentare la distanta, pe scurt, cam toate prerogativele unei munci in van.

Asa ca am apelat si eu la specialistii in domeniu, care mi-au facut o recomandare ce urma sa ma ajute in demersul meu. Prezentandu-mi produsele, conform fiselor tehnice, am ales pompa Dab Jet 102 m si va voi spune in continuare si de ce.

Desi dificil pentru un necunoscator ca mine, am ales aceasta pompa. Trebuie sa recunosc faptul ca pretul a fost unul dintre factorii care m-au determinat sa aleg.

Nu ca ar fi fost din cale-afara e ieftina, insa mi s-a parut ca din punct de vedere al raportului calitate- pret, produsul este echitabil. Si apoi stim cu totii ca asa suntem construiti. Ca in momentul in care vedem un produs ieftin, si mai ales cunoscut, nu se poate sa nu actionam in sensul achizitiei.

Totusi, in ciuda pretului care m-a determinat sa cumpar acest produs, am urmarit indeaproape si specificatiile tehnice ale produsului. Mi-a placut ca este o pompa robusta, cu o adancime maxima de absorbtie de 7 metri, adica numa’ buna pentru ceea ce aveam eu de facut.

Adica de alimentat o micuta gospodarie fara sa imi bat prea mult capul cu ea si sa imi asigure un debit suficient, astfel incat sa nu trebuiasca sa fac plecaciuni in fata robinetului in fiecare dimineata, incat sa curga. Asa ca debitul pompe, de 3,6 meti cubi pe ora, pentru mine a fost satisfacator, asa ca aceste aspecte au stat si ele la baza alegerii.

Pe de alta parte, faptul ca aceasta pompa este economica si ca in mare isi cam face treaba fara ca eu sa fiu un specialist in domeniu, m-a atras foarte mult. Asa ca am mers pe mana specialistilor de la www.shop-einstal.ro, iar astazi sunt multumit.

Am urmarit mai multe pompe pe magazinele de profil pana sa decid ce anume voi cumpara. In final insa, acestea au fost motivele care m-au facut sa aleg si sa recomand pompa dab jet 102 m.

Ce este mai interesant insa, este ca trebuie sa imi achizitionez un boiler. Din fericire stiu ce voi face. Voi face iarasi pe necunoscatorul si ii voi ruga pe baietii amabili de la Einstal sa ma ajute sa aleg ceva pe placul meu si mai ales util mie. Asadar, stati aproape, revin cu vesti!

0 Shares
You May Also Like