Cum angajam animatori pentru petreceri?

Cum angajam animatori pentru petreceri?

1 Shares
0
0
1

Toti cautam animatori petreceri copii atunci cand organizam petrecerea copilului nostru si de aceea in acest articol va oferim mai multe sfaturi despre modul in care putem alege acesti animatori.

Ce tema de petreceri pentru copii ar trebui sa alegeti?

Atunci cand decideti sa mergeti pe un anumit act de divertisment, multe vor fi dictate de bugetul dumneavoastra si de disponibilitatea actului. Cu toate acestea, exista si cateva puncte importante care trebuie luate in considerare inainte de a va gandi chiar sa angajati pe cineva.

Pentru a restrange tema si modul de divertismen pe care va axati va puteti pune mai multe intrebari.
• Care este grupul de varsta principal al oaspetilor?
• Are petrecerea mea o tema?
• Vreau un act interior / exterior?
• Vreau ca tema petrecerii copilului sa fie zgomotoasa / amuzanta / activa / invitati sa participe?
• Care este bugetul meu?
• Cat spatiu disponibil exista la locul petrecerii?
• Am un prieten care poate recomanda un animator bun?

Scrieti raspunsurile la toate aceste intrebari si apoi uitati-va la pachete sunt oferite de firmele din zona in care va aflati, in materie de animatori pentru petreceri copii. Daca finantele permit puteti sa luati chiar mai multi animatori.

Ce fel de animatori exista?

Stim cu totii clovni, magicieni, pictori pentru body painting, castele bouncy si asa mai departe. Cu toate acestea, nu va ganditi doar la actul de divertisment evident al petrecerii copilului. Exista o multime de artisti diversi si talentati care interpreteaza acte la care nu v-ati gandit niciodata. Fii aventuros si gandeste-te in perspectiva.

Unde puteti gasi cel mai bun animator?

Prima oprire consta in a obtine recomandari de la prieteni – o recomandare personala este intotdeauna mult mai sigura decat o brosura lucioasa si, intr-adevar, nimic nu invinge un punct de vedere personal.

In continuare, aruncati-va pe hartile dumnavoastra locale – de obicei in partea din spate exista o sectiune de divertisment.

Celalalt loc unde sa te uiti este in curtea ta. Pun pariu ca stiti pe cineva care este un magician wannabe, clovn, actor in devenire si acestia va pot ajuta in procesul de realizare a petrecerii – il cunoasteti pe cel care este intotdeauna centrul atentiei la petreceri? Ii puteti intreba si pe cei care sunt sufletul petrecerii de fiecare data!

Amintiti-va ….. Animatorii populari sunt rezervati cu luni si, uneori, cu un an in avans, ca si in cazul petrecerilor de sezon, cum ar fi Craciunul. Sambata, duminica, scoala si sarbatorile legale sunt zilele cele mai aglomerate.

Semnarea unor contacte cu animatorul sau compania de inchiriere este primul pas. Dati telefon sau trimiteti-le un e-mail mai intai pentru a obtine detaliile.

Daca acestia sunt locali, puteti vedea daca ati putea aranja o intalnire fata in fata, mai ales daca aveti anumite solicitari speciale.

Orice artist de divertisment bine organizat ar trebui sa primeasca mai intai cateva detalii de la dvs. (pregatiti-le inainte de a vorbi cu el) cum ar fi: numarul de persoane, varsta, durata si data petrecerii, locatia si spatiul disponibil.

Ascultati cu atentie detaliile actului de divertisment si nu va temeti sa cereti clarificari si sa va propuneti propriile sugestii.

1 Shares
You May Also Like