Cum-ducem-un-iPhone-la-amanet

Cum ducem un iPhone la amanet?

0 Shares
0
0
0

Inainte de a duce un telefon la un amanet telefoane este important sa ne stergem toate datele personale din el. In acest articol va invatam cum puteti sa faceti asta in asa fel incat sa nu oferiti celor care intra in posesia telefonului toate informatiile personale pe care le aveti stocate in telefon.

Sunt doua metode prin care un iPhone poate sa fie golit: atunci cand inca se mai afla in posesia voastra si chiar si dupa ce l-ati dat daca va aduceti aminte ca ati uitat sa il goliti de tot ceea ce reprezenta informatie intima ori personala.

Le vom lua pe rand.

Daca aveti inca dispozitivul iOS inainte de a il vinde sau de a il ceda trebuie sa scoate informatiile personale din el.

Nu este necesar sa stergeti manual toate informatiile care se afla in el, contactele, calendarul, mementourile, fluxurile foto si documentele sau informatiile iCloud cand sunteti autentificati in iCloud avand id-ul de la Apple. In cazul in care faceti asa veti sterge tot continutul pe care il aveti de pe serverele cloud si din toate dispozitivele conectate la iCloud pe care le aveti.

Urmati pasii de mai jos pentru a face totul asa cum trebuie.

Daca ati asociat un dispozitiv precum Apple Watch cu dispozitivul iPhone anulati asocierea facute si faceti un backul la dispozitivul iOS.

Atingeti Configurari si apoi iCloud si derulati in jos. Atingeti optiunea de iesire. Pentru iOS 7 ori in sisteme de operare anterioare va trebui sa atinegti optiunea de stergere cont. Atingeti din nou butonul iesire si apoi stergeti de pe iPhone si puneti din nou parola.

Reveniti in configurari si intrati in general, resetare si stergeti continutul si configurarile. In cazul in care aveti activata functia de gasire iPhone este necesar sa introduceti din nou id-ul si parola.

Daca vi se solicita si un cod de acces pentru telefon ori aveti restrictii introduceti id-ul si parola apoi activati stergere dispozitiv.

Contactati si operatorul de telefonie pentru a primi ajutor pentru transferarea serviciilor spre nou proprietar. Daca aveti un card SIM cu acest dispozitiv puteti sa cntactati operatorul pentru a transfera si acest serviciu spre noul proprietar.

In cazul in care nu mai aveti dispozitivul iOS si daca pasii de mai sus nu s-au finalizat si nu mai sunteti in posesia telefonului puteti parcurge urmatorii pasi.

Solicitati noului proprietar sa isi stearga configuratiile si continutul dupa pasii de mai sus. In cazul in care utilizati iCloud si Gasire iPhone pe un dispozitiv, va recomandam sa va autentificati in iCloud sau la aplicatia de gasire telefon de pe un alt dispozitiv. Selectati acest dispozitiv si dati click pe Stergere. Dupa ce ati sters dispozitivul eliminati din cont.

Daca nu puteti finaliza pasii de mai sus schimbati parola de la ID-ul Apple. Nu sunt eliminate informatiile personale care se afla pe vechiul dispozitiv dar preveniti astfel stergerea de catre proprietarul nou a tuturor informatiilor pe care le aveati in Cloud.

Daca va mutati pe un telefon care nu este Apple anulati inregistrarea pe care o aveati la iMessage.

0 Shares
You May Also Like