Cum poti castiga mai mult spatiu intr-un apartament?

Cum poti castiga mai mult spatiu intr-un apartament?

0 Shares
0
0
0

Tinerii proaspat casatoriti care au de gand sa isi cumpere prima lor locuinta, sau familiile care isi doresc sa se mute din vechiul apartament intr-o alta locuinta, cu siguranta isi doresc o noua locuinta care sa fie cat mai spatioasa.

Ei bine, tinand cont de faptul ca in orasele mari apartamentele au preturi extrem de mari si ca nu foarte multa lume isi permite sa isi cumpere un apartament mare in prezent, oamenii cauta fel si fel de solutii.

Astfel, exista familii sau chiar si persoane singure care isi cumpara un apartament mic, pe care apoi au de gand sa il modifice pentru a castiga cat mai mult spatiu.

De exemplu, exista cazuri in care cei care isi cumpara un apartament aleg sa desfiinteze un perete, si anume peretele care sa faca legatura intre holul de la intrare si bucatarie, sau peretele care face legatura intre hol si living pentru a avea o bucatarie sau un living mai mare.

In alte situatii, cei care locuiesc la bloc, pentru a obtine spatiu util in locuinta, aleg sa opteze pentru o inchidere balcon cu termopan, ceea ce inseamna mai mult spatiu in locuinta.

Ei bine, cei care aleg sa isi inchida balconul cu termopan, cu siguranta fac o alegere inspirata, pentru ca pe balcon au posibilitatea sa isi tina apoi foarte multe lucruri. Un balcon inchis, poate fi o parte importanta a unei camere, in cazul in care se decupeaza paretele despartitor dintre camera si balcon. In acest fel, camera si balconul nu vor mai fi despartite, iar suprafata va fi mult mai mare, iar obiectele decorative din camera vor putea fi aranjate mai rasfirat.

Plus de asta, balconul inchis cu termopan are o multime de avantaje. Un prim avantaj este acela ca in interiorul locuintei va fi mereu lumina, deci nu va trebui ca in casa sa fie becul aprins si pe timpul zilei.

Un alt avantaj pe care il are un balcon inchis cu termopan este acela ca asigura o foarte buna izolatie fonica, astfel ca strigatele copiilor de afara, sau zgomotul produs de masini nu se mai aude acum in casa.

Un avantaj deasemenea foarte important pe care il aduce un balcon inchis cu pvc este acela ca ofera o foarte buna izolatie termica. Asta inseamna ca nu se va mai pierde caldura, iar consumul de energie termica va fi mai mic. Acest lucru duce automat la scaderea facturilor de energie termica.

Asadar, dupa cum se poate observa, inchiderea balconului poate reprezenta o solutie ideala pentru cei care isi cumpara un apartament mic, si care au nevoie de cat mai mult spatiu in casa.

Cei care opteaza pentru aceasta varianta, odata cu inchiderea balconului, ar putea sa opteze si pentru inlocuirea vechilor use de interior, si chiar ar putea opta si pentru inlocuirea vechilor ferestre, mai ales in conditiile in care acestea nu sunt termopane.

Ei bine, dupa cum se poate observa, chiar si cei care isi cumpara un apartament mic pot sa gaseasca tot felul de solutii avantajoase pentru a-si mari spatiul liber din locuinta.

0 Shares
You May Also Like