Cum sa aduci gradinii tale un plus

Cum sa aduci gradinii tale un plus?

0 Shares
0
0
0

Dacă petreceți o bună parte a verii afară, în curtea din spate, acum este cel mai bun moment pentru a instala o chiuvetă în aer liber. Chiuveta exterior gradina sunt completarea perfectă, mai ales dacă ești interesat de sănătatea și bunăstarea familiei tale.

 

Astăzi vom descoperii împreună care sunt avantajele principale ale unei astfel de chiuvetă și de ce merită să investești în așa ceva.

 

Acum poți avea apă proaspătă chiar din spațiul tău verde

 

În timpul verii, copiii petrec cea mai mare parte a timpului afară. În timp ce sunt în grădină aceștia alergă, se joacă, sar, practic fac activități fizice. De obicei când obosesc, cei mici aleg să bea apă de la cea mai apropiată sursă, și anume de la furtunul de grădină. Din păcate, atunci când copiii folosesc această stație de udare, prichindeii sunt expuși unui risc crescut de boli, cum ar fi la boala legionarilor sau la febra Pontiac.

 

Pe lângă expunerea la boli, ei sunt, de asemenea, expuși riscului de expunere la substanțe chimice dăunătoare. Acest lucru se datorează faptului că apa din furtunurile de grădină conține bacterii, substanțe chimice și alte materiale toxice care prezintă un risc pentru sănătatea copiilor tăi. Unele dintre aceste substanțe chimice includ cadmiu, plumb, ftalați și BPA.

 

Pentru a oferi copiilor dumneavoastră acces la apă proaspătă în timp ce sunt afară, instalați o chiuvetă în aer liber în curtea pe care o aveți și în spațiul în care obișnuiți să desfășurați câteva activități.

 

Menține curățenia

 

Acum că vara este aici, aveți multe lucruri de întreținut. Trebuie să aveți grijă de casă, de mașină, de curte, de animalele de companie și de multe altele care nu pot fi neglijate. Cu o chiuvetă în aer liber, toate bacteriile care se află pe mâinile tale dispar, iar riscul de a ajunge cu ele în casă sunt extrem de reduse.

 

Nu uita, spălatul pe mâini nu trebuie făcută numai în casă, ci și afară!

 

Nu exclude distracția care necesită apă

 

Dacă copiii tăi se bucură de luptele cu baloane cu apă și de alte activități acvatice care necesită un robinet, probabil că până acum alergau în mână cu cel din bucătărie. Acest lucru cu siguranță poate cauza multă mizerie apoasă în toată casa, dar în mod special în bucătărie. Din păcate, apa de pe podea este principala cauză a accidentelor de alunecare și cădere în interiorul casei. Astfel, te rugăm să ai grijă la siguranța ta și a celor din jurul tău!

 

O modalitate de a îndepărta mizeria apoasă și de a preveni rănile grave este de a oferi acces suplimentar la apă chiar din curte. Sună minunat, nu-i așa? Copiii tăi nu numai că își vor putea umple baloanele cu apă de la chiuveta din aer liber, dar se vor putea spăla în același timp și pe mâini înainte de a mânca prânzul într-un picnic organizat

0 Shares
You May Also Like