Cum-sa-alegi-cel-mai-bun-smartphone-pentru-tine-iPhone-4S

Cum sa alegi cel mai bun smartphone pentru tine: iPhone 4S

0 Shares
0
0
0

Dupa o utilizare indelungata, bateria telefonului tau incepe sa dea semne de oboseala. In aceatsa situatie, poti gasi un Acumulator iPhone 4s Original pentru a-l inlocui pe cel vechi.

Cei care il achitioneaza imnpreuna cu un abonament de 24 de luni pot intampina probleme cu telefonul chiar mai devreme decat incheierea acestei perioade contractuale.

Alti utilizatori au semnalat si aparitia unor probleme la functionarea butonului care blocheaza ecranul si porneste sau inchide telefonul. Astfel, pe langa inlocuirea unui acumulator iPhone 4s Original, ei sunt nevoiti sa inlocuiasca si aceasta componenta, problema fiind adesea semnalata de utilizatori.

Desi are un procesor de tip dual core, iPhone 4S nu este neaparat de doua ori mai rapid decat modelul precedent, iPhone 4. Imbunatatirea este, insa, evidenta, iar viteza de operare a telefonului este vizibil imbunatatita. Cei de la Apple sustin ca bateria acestuia poate rezista mai mult cu o ora decat a modelului care l-a precedat. Aceasta calitate se poate datora faptului ca numeroase componente sunt mai eficiente energetic.

iPhone 4S  a rezolvat si o alta problema care ii afecta pe cei care calatoresc mult. Telefonul poate opera la fel de bine atat in retelele GSM, cat si in cele CDMA. Schimbarile apar adesea atunci cand utilizatorii calatoresc in alte tari decat cele din care isi cumpara telefonul. In trecut, Apple producea doua variante ale aceluiasi telefon, in functie de tarile in care dispozitivele erau exportate.

In privinta vitezei atinse la transferul de date, iPhone 4S ajunge la 14,4 Mbps intr-o retea 3G, adica dublu fata de viteza unui iPhone 4. Din cauza problemelor semnalate pana la acest model, Apple a fost nevoita sa schimbe radical antenele cu care iPhone 4S este dotat. Telefonul este capabil sa evalueze in mod constant conexiunea la o retea de telefonie mobila si sa comute singur intre cele doua antene. Acest lucru nu era posibil pentru modelul iPhone 4.    

Apple a rezolvat si o alta neplacere semnalata de multi utilizatori. Fotografiile puteau fi facute doar dupa deblocarea si accesarea aplicatiei camerei foto. Cu iPhone 4S, operatiunea a fost mult simplificata. Pentru a face o fotografie, utilizatorul trebuie doar sa apese de doua ori consecutiv pe butonul Home, iar fotografiile pot fi facute imediat, in special cand este martorul unor momente si evenimente ce nu trebuie ratate.

iPhone 4S le ofera pasionatilor de tehnologie si posibilitatea de a vedea continutul video din telefon direct pe ecranul unui televizor cu rezolutia HD. Cei care detin un dispozitiv Apple TV pot face acest lucru fara a conecta cele doua dispozitive intre ele. 

Schimbarile facute de Apple pentru acest telefon s-au concentrat asupra componentelor interne ale gadgetului, si nu atat de mult asupra celor externe. Memoria RAM nu a fost marita, ea ramanand la capacitatea de 412 MB.

In schimba calitatea foarte buna oferita de ecranul lui, chiar si in conditiile in care telefonul este folosit in lumina directa a soarelui, este un argument in plus pentru cei care vor sa foloseasca modelul iPhone 4S.

0 Shares
You May Also Like