Cum sa faci sa te simti bine?

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume plina de aglomeratie, accelerata de nebunia task – urilor realizate in fuga, plina de evenimente programate sau venite pe ultima suta de metri, intr-o lume in care prin relaxare intelegem statul in fata calculatorului sau in fata televizorului, iti pui totusi o intrebare destul de pertinenta.

Cum sa faci sa te simti bine?

A nu intelege aici ca a te simti bine inseamna intotdeauna a fi intr-o petrecere, cand exprim aceasta expresie ma gandesc in mod special la starea de bine pe care pot sa o resimt atat cu mintea ca si cu fizicul.

Specialistii in medicina spun ca binele instrumentat prin mijloacele cu exprimare video, cum ar fi binele provenit de la monitoare nu este nimic altceva decat o amorteaza a creierului.

In acest context, ce fel de relaxare poti sa abordezi fara sa te lovesti de vinovatia faptului ca nu faci ceva util atat pentru corp cat si pentru mine? In cele din urma tot ceea ce conteaza este ca vechiul proverb latin sa se adevereasca – “men sana in corpore sana”, adica minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Distanta de la a practica pana la a beneficia de starea perfecta de odihna nu este una foarte mare insa necesita intotdeauna achizitie de instrumentar. Daca ai reusit sa constientizezi acest lucru atunci da-mi voie sa iti expun o poveste placuta care poate deveni realitate in viata ta.

Aceasta poveste se numeste rokol.ro. este vorba despre un site care a fost insarcinat sa-ti aduca fericirea. Un set intreg de echipamente profesioniste asteapta sa fie folosite de pasionati dar si de cei care au nevoie de ele pentru o sanatate mai buna.

Rokol iti prezinta o gama variata de produse care pot sa-ti insenineze dimineata dar sa-ti si aduca linistea de dinainte de culcare. De la scaune simple de masaj pana la fotolii incarcate cu functii special dedicate pentru a crea bucurie dar si pentru a veni in intampinarea utilizatorului.

De la Rokol Imperial 8900 Premium Deluxe (care reprezinta cel mai complex fotoliu cu masaj rokol de pe piata din România, cu un sistem patentat de masaj 4D + 8 role, sistem de incalzire cu role ceramice, sistem zero gravity sau sistem de control inteligent prin bluetooth) pana la Rokol 7912L Home Deluxe 3D Robostic (utilat cu un sistem patentat de masaje cu 6 role, role de masaj pentru talpi, sistem slide sau control inteligent prin telecomanta LCD) sau la Rokol 7203F Home Deluxe ZeroG (un aparat cu sisteme de incalzire pentru fese si spate), toate aceste fotolii de masaj te pot face sa te simti bine.

Cine este Rokol sau care sunt principalele puncte forte ale companiei? Voi evidentia doar cateva dintre ele:

– are mai mult de 1200 de angajati in fabrici, pregatiti, antrenati si cu studii in domeniile necesare pentru a oferi starea de bine cautata de tot mai multi oameni;
– face distributie pe toate din lume: Europa, Australia, America, Rusia, Orient etc.
– calitatea exceptională de prima clasă, inspecția strictă asigură calitate sigură.

0 Shares
You May Also Like