Cum se cumpara un motocultor

0 Shares
0
0
0

Luati in considerare locul si sarcinile necesare pentru alegerea unui tractor cu doua roti, numit si motocultor si a echipamentelor atasate.

I: De ce ar fi mai bine sa cumpar un tractor cu doua roti decat un tractor conventional cu patru roti?

R: Ambele sunt piesele versatile ale kitului concepute pentru a alimenta, trage sau chiar impinge uneltele si atasamentele pentru o gama larga de sarcini, de la cultivarea solului, operatiile de cosire si strangere pana la ramificatii.

In cazul in care tractoarele cu doua roti au un avantaj este din punct de vedere al marimii. Majoritatea tractoarelor cu doua roti de pe piata vor oferi, de asemenea, o economie de bani in comparatie cu achizitionarea unui tractor compact.

Tractoarele cu doua roti sunt deosebit de populare in lucrarile de conservare deoarece functioneaza bine pe pante, se descurca bine cu teren bogat si sunt usoare, astfel incat riscul de deteriorare a suprafetei poate fi mai mic.

Tractoarele cu doua roti sunt, de asemenea, inguste. Acest lucru inseamna ca pot aduce mecanizare in zonele in care tractoarele mai mari, cu patru roti nu pot ajunge – cum ar fi gradinile din spate si padurile dense.

I: Ce trebuie luat in considerare atunci cand cumparati un tractor cu doua roti?

R: Principalele puncte de investigat sunt optiunile motorului, puterea motorului, actionarea si antrenarea unitatilor de putere.

Cu motoare de la 2hp la mai mult de 20hp, exista o multime din care poti alege si este esential sa existe suficienta putere pentru a rula atasamentele necesare acum, impreuna cu cele care pot fi achizitionate in viitor.

Dimensiunile ar trebui luate in considerare, in special daca este necesar accesul prin intrari inguste. Trebuie, de asemenea, sa se tina seama de depozitarea si transportul unitatii si a atasamentelor. Costurile de functionare ar trebui luate in considerare si ar trebui sa aflati despre cerintele de service si disponibilitatea pieselor de schimb de la distribuitorul local.

Ori de cate ori este posibil, cel mai bine este sa incercati inainte de a cumpara. Dealerul dvs. poate avea un model demonstrativ pe care il puteti incerca pentru o zi sau cel putin sa puteti sugera un alt client care utilizeaza acelasi kit. Numai cand observati functionarea masinii puteti aprecia pe deplin aspecte precum usurinta in utilizare, confortul operatorului, zgomotul, emisiile si vibratiile.

I: Ce tip de inclinare va functiona un tractor cu doua roti?

R: Depinde intr-adevar de modelul individual si de atasamentele pe care trebuie sa le folositi. BCS 630WS Bank Commander este nou de la Tracmaster. Este raspunsul companiei la cosirea pantelor abrupte de pana la 40 de grade.

Acest tractor pe doua roti este sustinut de un motor pe benzina Kohler de 13 cai putere, cu pompe de combustibil si ulei, care ii confera capacitatea de a curge in panta. Rotile sunt echipate standard pentru a oferi o tractiune suplimentara, in timp ce stabilitatea este asigurata de centrul de greutate scazut al masinii.

Comandantul bancii 630WS are trei viteze de lucru inainte, de pana la 4 km / h, o viteza inversa instantanee si viteza de deplasare. Masina este echipata cu o bara de taiere cu coada de 135 cm sau cu o punte rotativa de de 80 cm ca dotare standard, dar va functiona si cu toate echipamentele disponibile pentru seria BCS Commander, inclusiv furca de fan si mini-presa.

I: Pot folosi un tractor cu doua roti pentru a aplica ingrasaminte?

R: Da, mai multe companii ofera solutii rotative. Una dintre cele mai noi este distribuitorul rotativ HS70 de 70 de litri de la Kersten.

Conceput pentru a fi utilizat cu tractoarele cu doua roti K1200Pro, K2000 si K2000Pro, acest distribuitor este potrivit pentru aplicarea ingrasamintelor – sau a materialelor uscate, de rulare libera, cum ar fi topdressing, nisip, sare sau grit – si poate fi chiar folosit pentru a aplica nisip pentru suprafete intinse.

0 Shares
You May Also Like