Cum-se-fac-reparatii-la-telefoanele-Sony-Xperia-Z

Cum se fac reparatii la telefoanele Sony Xperia Z?

0 Shares
0
0
0

Sony, care pana pe la inceputul anilor 2000, era cunoscut in toata lumea drept unul dintre cele mai renumite branduri, daca nu chiar cel mai renumit, pentru produsele electronice pe care le scoate pe piata, a achizitionat compania suedeza Ericsson, iar de acolo a inceput o ofensiva totala in domeniul telefoanelor mobile.

Incepand cu anul 2008, de cand a lansat gama Xperia, Sony a inceput sa scoata pe piata dispozitive din ce in ce mai performante din toate punctele de vedere, insa cand vorbim despre camera foto, aici deja Sony nu mai are nici un rival pe piata.

La inceput, sistemul de operare folosit de catre Sony pentru dispozitivele sale era Windows Mobile, insa incepand cu anul 2010, terminalele scoase pe piata de catre acest brand, au inceput sa aiba instalat sistemul de operare Android. Din acel an, si Androidul care este detinut in prezent de catre Google, a inceput o adevarata ascensiune.

Daca la inceput, cei de la Sony scoteau pe piata telefoane sub denumirea de Sony Ericsson, odata cu trecerea timpului, si cu aparitia gamei Xperia, denumirea telefoanelor s-a schimbat in Sony Xperia.

Printre cele mai importante dispozitive din gama Xperia, se numara modelele Xperia Z, iar aici vorbim despre telefoanele Sony Xperia ZL, Sony Xperia ZR si Sony Xperia Z Ultra.

Telefoanele din gama Sony Xperia Z, au o carcasa perfecta, deoarece plasticul a fost inlocuit cu o sticla placuta la atingere si rezistenta, procesorul este unul Quad Core de 1.5 Ghz. Deasemenea memoria RAM este de 2 GB pentru telefoanele din aceasta gama, spatiul intern de stocare este de 16 GB, iar camera foto este de 13 MP, care ofera poze si video in format Full HD.

Tinand cont de aceste aspecte, in mod evident vei fi tentat sa iti cumperi un telefon din aceasta gama, insa trebuie sa tii cont si de faptul ca daca telefonul se va defecta, va trebui sa cauti un service de reparatii Sony, unde sa il duci la reparat.

Daca telefonul tau din gama Sony Xperia Z, intampina anumite probleme de functionare, ar trebui sa il duci la un service specializat in reparatia terminalelor Sony, pentru ca serviciile oferite de catre specialistii de acolo sunt complete.

In primul rand, acestia pot rezolva orice problema legata de lipsa semnalului GSM, pot sa inlocuiasca procesoare, placi grafice sau memorii RAM. Tot la un astfel de service, in cazul telefoanelor Sony Xperia Z, se poate repara orice modul 3G sau wifi, pentru o conexiune perfecta la internet.

Specialistii in reparatii Sony, pot deasemenea sa inlocuiasca orice tip de display sau de touchscreen, carcase, capace sau geamuri de protectie pentru telefoanele din aceasta gama. Se pot repara sau inlocui deasemenea si microfoane sau difuzoare defecte.

Pe langa aceste reparatii hardware, se pot efectua si reparatii software, care includ decodatul telefonului, reinstalarea sistemului de operare, actualizari de sistem, sau chiar instalarea unor anumite aplicatii.

Asadar, acestea sunt cateva dintre reparatiile care se pot efectua in cazul unui telefon din gama Sony Xperia Z, in cadrul unui service gsm specializat in reparatii ale telefoanelor produse de catre Sony.

0 Shares
You May Also Like