De-ce-este-important-sa-iti-protejezi-telefonul-mobil

De ce este important sa iti protejezi telefonul mobil?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca toata lume a ajuns sa fie constienta de faptul ca oamenii in prezent sunt dependenti de telefoanele mobile inteligente, astfel ca fiecare dintre noi atunci cand ne gandim sa ne cumparam un smartphone nou, ne indreptam atentia doar asupra dispozitivelor foarte performante.

Ei bine, insa piata de telefoane mobile este plina de fel si fel de producatori, motiv datorita caruia putem sa gasim atat dispozitive ale brandurilor care au succes pe piata, si care totodata produc dispozitive foarte reusite precum Samsung, Apple, Sony sau HTC, dar putem sa gasim si telefoane ale firmelor mai putin cunoscute.

Cu siguranta ideea de a cumpara un telefon de la o firma mai putin cunoscuta nu poate sa fie una buna, pentru ca exista foarte mari sanse ca la scurt timp dupa ce ai cumparat dispozitivul acesta sa se strice, sau daca nu se strica, sa se blocheze foarte des in timp ce il folosesti.

Aceasta situatie cu siguranta este una extrem de neplacuta, astfel ca trebuie sa stai bine si sa te gandesti inainte de a-ti cumpara un smartphone. Va trebui sa stii exact cati bani iti permiti sa cheltuiesti ca sa iti poti cumpara un telefon, va trebui sa studiezi mai multe marci si modele, iar dispozitivul care vine cu cel mai bun raport calitate-pret, sa fie cel pe care il alegi.

Recomandarea mea ar fi sa iti indrepti atentia spre un model al brandurilor de mai sus, si cu siguranta nu vei mai avea griji in privinta faptului ca se blocheaza dispozitivul atunci cand deschizi alte aplicatii, sau ca acesta se defecteaza foarte rapid.

Este adevarat si faptul ca telefoanele mobile inteligente din zilele noastre sunt foarte sensibile, si se pot defecta foarte des, insa daca suntem atenti cu ele, si le protejam, atunci nu prea ar trebui sa ne facem griji.

Tu ca si utilizator de smartphone, ar trebui sa stii ca nu poti sa iti cumperi un astfel de dispozitiv fara a cumpara pentru el si un geam de protectie pentru ecran, care este un accesoriu obligatoriu. Daca ai dispozitivul protejat de acest accesoriu, in cazul in care iti scapi telefonul pe gresie de exemplu, se va sparge geamul, dar display-ul va ramane neatins.

Husa este deasemenea un accesoriu care trebuie sa il cumperi neaparat pentru ca iti va proteja total telefonul, nu doar partial precum geamul de protectie.

Deci, ca si un exemplu, daca iti cumperi un model HTC, poti sa mergi sa cauti si la un service de reparatii HTC accesoriile compatibile modelului pentru care ai optat.

Cunoastem cu totii faptul ca la aceste service-uri gsm se pot gasi si accesorii pentru fiecare marca si model de telefon, astfel ca sunt sanse mari ca acolo sa gasesti orice accesoriu ai nevoie.

Si ce este important sa stii, daca iti cumperi un geam de protectie, expertii de la un astfel de service ti-l vor monta perfect, spre deosebire de angajatii de la magazinul de unde ti-ai cumparat telefonul, care nu sunt specialisti in a monta geamuri de protectie pentru ecran.

0 Shares
You May Also Like