De-ce-HTC-One-este-bijuteria-anului-2013

De ce HTC One este bijuteria anului 2013?

0 Shares
0
0
0
Compania HTC a demonstrat inca o data ca poate deveni liderul anului in ceea ce priveste directia spre care ar trebui sa fie indreptate smartphone-urile.Dupa ce a definit piata telefoanelor cu Android cu ajutorul HTC Desire, respectv Nexus, HTC are pentr anul 2013 un produs exceptional, anume HTC One.
Acesta reprezinta o combinatie destul de deosebinta intre un design foarte sofisticat si ingenios, materie de o calitate ridicata, tehnologie moderna in ceea ce priveste camera foto video si un sistem software.

Toate aceste elemente puse cap la cap constituie, cel mai probabil, cel mai bun si complet smartphone al momentului. Luand in calcul ca este o bijuterie tehnologica, nu ati dori sa il pastrati mult mai mult? Cel mai indicat ar fi sa achiztionati accesorii pentru telefon, cum ar fi huse HTC.
Pentru userul din zilele de astazi, un smart device nu mai reprezinta doar un produs pe care il foloseste numai la capacitate maxima, ci reprezinta si un simbol prin intermediul caruia fiecare se defineste.
Designul ar trebui sa placa atat ochiului cat si psihicului si, de asemenea, daca exista posibilitatea sa ofere si o suma variata de functii care este destul de asteptata. In cazul prototipului HTC One, este pentru prima data cand trei critici l-au privit si toti au afirmat ca este cel mai bine realizat prototip al momentului.
Pana in anul 2012, compania HTC a utilizat cu incapatanare un sablon in ceea ce priveste designul si, de asemenea, si materialele de constructie utilizate de HTC peste care s-au incercat diferite variatiuni destul de subtile astfel incat sa perminta economii in costurile productiei. Strategia, spre marea uimire, a fost una pierzatoare deoarece schimbarile majore de design care au fost imaginate de inginerii HTC nu au placut publicului.
Am putea spune ca smartphone-ul prezinta standardele momentului: o baterie 2300 mAh, un display cu o diagonala de 4.7 inch cu o rezolutie de 1080 x 1920 px adica Full HD, memorie de 2GB + alti 32GB destinati stocarii, CPU Quad Core de 1.7 GHZ, LTE si o gama diversidicata si completa de elemente pentru conectivitate si o camera Sense 5 care este excelenta si face ca telefonul sa se detaseze in mod evident de concurenta Android.
HTC One combina in dimensiunile sale de 137.4 x 9.3 mm o serie de elemente hardware care sunt de evoluate din punct de vedere tehnologic. La dimensiunea sa de 9.3 mm grosime, am putea spune totusi ca nu este chiar ce la mai subtire device de pe piata, dar cu toate astea lasa senzatia de a fi atunci cand este tinut in mana.
Sticla ecranului One, edge-to-edge, arata lipsa unor butoane destul de importante din partea frontala. S-a incercat intr-un mod subtil sa se disimuleze butoanee laterale si astfel, s-a ajuns la o forma destul de curbata a carcasei. Este indeajuns doar o privire in realitate pentru a fi impresionat, caci, indiferent cata imaginatie ai avea, pozele, dar si filmuletele de pe Internet nu prezinta imaginea concreta.
0 Shares
You May Also Like