De-ce-sa-cumparam-un-laptop-second-hand

De ce sa cumparam un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Suntem siguri ca macar o data ati vrut sa va cumparati un  laptop second hand si mai stim si ca cel putin unul din cunoscutii nostri daca nu toti au vrut ori chiar si-au cumparat un laptop second hand.

La decizia aceasta de a cumpara sau nu ceva la mana a doua sunt nenumarate pareri si toate sunt imparite intre persoanele care prefera alternativa aceasa si cei care vor ceva nou.

Printre avantajele unui laptop second hand putem sa enumeram pretul mic pentru cumpararea unui laptop, pentru ca in unele situatii puteti sa gasiti laptopuri noi la jumatatea din pretul pentru acelasi produs dar nou.

Raportul intre performanta, pret si calitate este mai bun si este favorizata performnta sau calitatea care sunt oferite la preturi mai mici.

Acestea sunt cele mai importante avantaje pentru care este  in regula sa luati un laptop la mana a doua pentru ca e necesar sa aveti un buget mult mai mic pentru a cumpara un laptop mai bun.

Laptopurile sunt utilizate pentru ca pot sa fie mutate dintr-un loc in celalalt si ar fi de preferat ca persoanele care vor sa calatoreasca sau merg mult sa isi cumpere un laptop usor. Cercetati piata pentru laptopuri indifierent ca sunt noi sau second hand. Va trebui sa va dati seama ce laptop vreti ca si marime, spatiu pentru stocare si brand.

Vedeti la ce preturi se pot gasi modelele noi din categoriile care va intereseaza si comparati-le ulterior cu ce puteti sa gasiti la mana a doua. In cazul in care gasiti un notebook la mana a doua care inca se mai gaseste in magazine vedeti cat costa acolo. Este de preferat sa cumparati un produs nou in special atunci cand diferenta nu este foarte mare.

Fiti precauti in momentul in care gasiti un laptop second hand. Este o idee buna sa puneti in pret si banii pentru upgradare daca vreti sa va mai cumparati un HDD sau o alta baterie si banii pentru viitoare reparatii si sa tineti cont si de conditia lui actuala. Dupa toate acestea veti putea determina daca se merita sa il cumparati.

Fiecare baterie are propria sa durata de viata si va recomandam ca bateria laptopului pe care il alegeti sa tina macar 45 de minute. Va recomandam ca in momentul in care cumparati un laptop second hand sa verificati laptopul numai pe baterie pentru minim 30 de minute. Pe tot testarii este recomandat sa fiti mereu cu ochii pe baterie si pe cat timp poate sa mai fie utilizat laptopul pe baterie.

Este bine sa aveti la voi cand cumparati laptopul si un CD sau un DVD cu continut audio si video pentru a verifica sunetul si modulin care laptopul afiseaza si sa verificat daca difuzoarele merg optim si placa video functioneaza perfect.

In acelasi timp utilizand aceste CD-uri veti putea sa verificati daca unitatea este in stare normala de functionare si daca citeste amandoua formatele pentru discurile optice. Ar trebui sa aveti cu voi si un USB functional pentru a vedea cum functioneaza toate porturile USB.

0 Shares
You May Also Like