De-ce-sa-trimiti-invitatii-de-nunta-haioase-rudelor-si-prietenilor

De ce sa trimiti invitatii de nunta haioase rudelor si prietenilor?

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa iesi din tipare si sa-ti surprinzi invitatii la nunta, incearca sa le trimiti invitatii de nunta haioase care sa le starneasca curiozitatea si, totodata, buna dispozitie.

Poti face invitatii de nunta haioase si sub forma unui text pe care sa il trimiti rudelor si prietenilor prin intermediul unei retele de socializare sau prin email. In completarea acestor mesaje electronice haioase, trimite-le acasa si cateva invitatii tiparite cu haz.

Astfel, le vei starni curiozitatea, mai ales daca alegi sa trimiti invitatiile fara sa specifici pe ele numele mirilor. Da-le astfel posibilitatea sa isi puna mintea la treaba si, cu ajutorul imaginilor haioase imprimate pe invitatie, sa ghiceasca de la cine vine mesajul.

Eventual, pe langa imaginile care sunt infatisate pe invitatie, scrie si un text sub forma de ghicitoare. Dupa o perioada, suna-i si intreba-i daca si-au dat seama de la cine venea invitatia.  Ai prilejul astfel sa le spui ca urmeaza nunta ta si sa mai discuti cu ei una alta. De asemenea, ai ocazia sa glumesti pe marginea invitatiilor haioase pe care le-au primit.

Invitatiile de nunta haiose mai au rolul de a transmite si un alt mesaj catre invitati, acela ca tinerii insuratei sunt niste persoane deschise la suflet, cu simtul umorului. Invitatii vor fi mai tentati sa ia parte la un eveniment organizat de astfel de persoane, gandindu-se ca nunta va fi una plina de buna dispozitie si chef de viata.

Cine stie, poate ca aveau de gand sa nu vina, dar i-ai convins odata cu trimiterea unor invitatii pline de umor.

In acelasi timp, mirii se inafatiseaza in fata publicului ca doua persoane care nu au nimic de ascuns, nu sunt conservatoare si introvertite. Ei arata, prin trimiterea de invitatii haioase cate rude si prieteni, ca isi doresc o petrecere cu multa distractie, la care lumea sa participe cu inima deschisa.

Daca ar fi ales sa trimita o invitatie banala cu un mesaj plat, mirii nu ar fi starnit, poate, deloc curiozitatea invitatilor. Cine stie, poate ca, atunci cand primeau invitatia in plic, se uitau fugitiv pe ea si apoi o aruncau in vreun colt al camerei.

In asemenea imprejurari, orice detaliu conteaza, fiind necesar sa calculezi in cel mai mic detaliu toti pasii pe care trebuie sa-i faci. Daca vrei sa ai multi invitati la petrecerea de nunta, cauta sa-i “agati” din timp. Stabileste o lista cu cei care au o obligatie pe care trebuie sa o intoarca si cu alte nume de potentiali participanti care sa fie atrasi la petrecere .

Din aceasta ultima categorie fac parte colegii de serviciu, prieteni, amici. Mentine o relatie buna cu ei si da-le impresia ca urmeaza un eveniment in viata ta de la care e musai sa nu lipseasca.

In privinta rudelor care au o obligatie de a veni la nunta, pentru ca si tu ai participat la un eveniment din familia lor, cauta cu ceva timp inainte sa iei legatura cu ei prin intermediul diverselor mijloace de comunicare.

0 Shares
You May Also Like