De ce se plang utilizatorii de iPhone 7?

De ce se plang utilizatorii de iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt in prezent cele mai indragite si totodata cele mai cautate dispozitive de pe piata, iar acest lucru se datoreaza in mod evident multiplelor sarcini pe care acestea sunt capabile sa le indeplineasca oricand cu succes.

Daca ai de gand sa iti cumperi un smartphone ideal ar fi sa optezi pentru un model iPhone 7, lansat pe piata de catre Apple, si asta datorita faptului ca Apple este unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, si scoate pe piata numai telefoane performante.

In ciuda faptului insa ca telefoanele acestui producator sunt foarte performante, se pare ca sunt multi utilizatori care se plang de modelul iPhone 7, iar unii chiar au cautat un service iPhone Bucuresti, unde sa isi duca la reparat dispozitivul.

Una dintre cele mai des intalnite probleme ale acestor dispozitive este aceea in care semnalul gsm al telefonului se pierde, dupa ce se activeaza functia de mod avion. Pe langa aceasta problema extrem de neplacuta, mai este si problema castilor sau a adaptorului care de multe ori se blocheaza si nu mai raspund la comenzi, ori nu mai redau pentru cateva minute muzica.

Chiar si experti de la compania Apple sunt constienti de aceste probleme aparute, astfel ca au lansat pe piata o versiune imbunatatita a sistemului de operare iOS, astfel ca in prezent se gaseste versiunea iOS 10.0.3, iar o parte dintre aceste probleme au fost remediate deja.

Lipsa portului audio de 3.5 ,, se pare ca iarasi este o problema, pentru ca foarte multi utilizatori sunt nemultumiti de aceasta schimbare, in ciuda faptului ca expertii de la Apple au inclus in acest model de telefon, un adaptor care are rolul de a facilita conectarea castilor standard.

Una dintre cele mai mari nemultumiri ale utilizatorilor, este reprezentata fara doar si poate de inlocuirea butonului Home. Stie toata lumea faptul ca butonul Home clasic, care se gasesa la toate modelele iPhone aparute pe piata pana acum, a fost inlocuit cu un buton tactil, ceea ce pentru fani este o mare nemultumire.

Bazaitul procesorului este iarasi o problema destul de des intalnita de catre utilizatorii care detin un model iPhone 7, iar de cele mai multe ori acestia ajung asa isi trimita dispozitivul la service, pentru remedierea problemei.

Autonomia bateriei se pare ca este deasemenea o problema destul de des intalnita. Majoritatea dispozitivelor iPhone 7 nu rezista incarcate foarte mult timp, ceea ce pentru utilizatori reprezinta o mare nemultumire.

Ei bine, acestea ar fi punctele slabe ale dispozitivelor iPhone 7, insa daca stam sa tinem cont de toate punctele forte ale acestor telefoane, cu siguranta se merita sa iti cumperi un astfel de telefon, mai ales ca nu te vei intalni cu toate aceste situatii deranjante, iar plus de asta, aceste situatii se pot remedia la service.

Trebuie insa sa ai foarte mare grija de dispozitiv daca optezi pentru un astfel de model, pentru ca un iPhone 7 este sensibil, iar in cazul unei defectiuni, preturile pieselor de schimb vor fi foarte mari.

0 Shares
You May Also Like