tigara-electronica-sailebao

De ce tigari electronice?

0 Shares
0
0
0

Tigara electronica este cea mai inovativa metoda de renuntare la fumat si a fost inventata in urma cu 6 ani. Pe piata din Romania se comercializeaza inca din anul 2008. Puteti gasi acest produs in farmacii insa ofertele mai mici si o gama mai diversificata de produse le gasim pe internet.

Tigara electronica este un dispozitiv inovativ care produce vapori cu aroma de tigara cu sau fara niciotina. In componenta acestei tigari intra o baterie, un amortizor si un cartus incarcat cu lichid, cartusele sunt cele care se schimba atunci cand lichidul s-a terminat. Lichidul din aceste capsule este compus in proportii bine definite din apa, glicerina vegetala sau propilenglicol si nicotina. In momentul in care se foloseste rezistenta incalzeste lichidul iar acesta produce aburi care imita fumul unei tigari traditionale.

Acesti aburi se disperseaza foarte repede in aer si nu au un miros neplacut pentru persoanele din jur. Acest abur nu se impregneaza in haine sau in peretii incaperii in care folositi tigara electronica.Electronic cigarette

Ca si alte dispozitive care va pot face sa va lasati de fumatul tigarilor traditionale, tigara electronica contine nicotina. Folosirea ei se considera un avantaj deoarece nu contine si sutele de alte substante nocive care se regasesc in tigara traditionala.

Forma tigarii electronice imita perfect tigara traditionala, cu greutatea trebuie sa va adaptati. Este important ca atunci cand alegeti un cartus reancarcabil pentru aceste tigari aroma acestuia sa fie cat mai aproape de cea a tigarilor traditionale pe care le consumati. Atata timp cat aveti forma unei tigari traditionale si aroma cu care sunteti obisnuit renuntarea la acest viciu poate sa dea roade.

Datorita acestui avantaj utilizarea tigarii electronice este permisa in spatiile in care tigarile traditionale sun interzise. Astfel puteti folosi acest dispozitiv in spatiile destinate nefumatorilor precum : avion , restauranre,la servici.

Asa cum spuneam acest produs se comericializeaza in farmacii insa piata cea mai mare este prezentata pe internet. Multe dintre companiile care comercializeaza pe internet acest produs sunt importatori directi. Astfel pretul produselor de pe internet poate fii cu mult mai mic decat a produselor comercializate in farmaci. Unul dintre magazinele care ofera astfel de tigari la un raport calitate-pret de exceptie este Sailebao.ro.

La prima vedere costul achizitionarii unei tigari electronice Sailebao este mai ridicat decat daca a-ti cumpara un pechet de tigari pe zi. Nu este asa! Daca va achizitionati o tigara electronica cu timpul veti remarca o reducere a costurilor. Datorita regulilor impuse de UE, in timp pretul pachetului de tigari traditionale va ajunge la 5 euro pe cand preturile tigarilor electronice se mentin constante.

Utilizarea tigarii electronice este usoara. Unele produse au in buton care se activeaza in momentul utilizarii, in alte cazuti tigara electronica functioneaza in momentul inhalarii. Intre baterie si cartus se afla amortizorul. Lichidul este incalzit si astfel se produse abur. In capatul tigarii se afla un led care imita jarul.

Avand o baterie aceasta trebuie incaracata. Tigara electronica, in functie de model, se poate incarca direct la priza, folosind un incaracator de masina, prin USB conectata la PC-ul dvs sau mai nou se poate incaraca folosind telefonul mobil.

Fumatul de tigari electronice este destinat exclusiv adultilor. Comercializarea acestor produse catre minori este inerzisa. Fara consultarea in prealabil a unui medic persoanele gravide sau cele care au grave probleme de sanatate nu este indicat sa utilizeze acest produs.

0 Shares
You May Also Like