Despre-veste-si-costume

Despre veste si costume

0 Shares
0
0
0

Atunci cand purtati veste este cel mai bine sa purtati veste personalizate asta daca tinuta va permite. Noi va prezentam cateva aspecte despre costumul de barbati cu vesta.

In primul rand ar trebui sa vorbim despre revere. Aceste revere sunt potrivite pentru cosumul pe care vreti sa il imbracati cat mai des la toate evenimentele. In cazul in care va duceti la munca si purtati un costum cu revere deschise puteti sa il purtati si in momentul in care iesiti cu prietenii de la serviciu. In cazul in care aveti putine costume va recomandam ca ele sa fie si cu revere deschise.

Exista si revere ascutite. Reverele acestea sunt potrivie pentru acele momente in care vreti sa iesiti in evidenta prin diverse detalii. Desigur, este un detaliu subtil si doar pentru cunoscatori. Tipul acesta de rever are si un mare avantaj. Prin forma sa creaza un V care are efect de ingustare aparenta pentru talie sid e latire a umerilor. Ecest efect are rolul de a avantaja toti barbatii. Veti intalni foarte des detaliul acesta la sacouri sport si uneori si la smochinguri. In plus, reverele care sunt ascutite sunt obligatorii si la sacourile care au doua randuri de nasturi.

Putem sa ave si un rever de tip sal. Reverele de tip sal se intalnesc la sacourile pentru ceremonii sau la cele smoching. Nu le veti purta foarte des insa va vor scoate din anonimat in momentul in care va decideti sa apareti cu el.

Vesta trebuie sa ajunga pana in talie si sa acopere cureaua. Puteti sa inchideti toti nasturii sau puteti sa lasati un nasture descheiat. De obicei culoarea si modelele ori imprimeurile de la vesta trebuie sa fie asortate cu costumul pe care il purtati.

Cravata trebuie sa fie pana la talie ori pana la curea si nu trebuie sa fie nici mai scurta si nici mai lunga. Veti gasi nenumarate poze pe internet care va invata cum ar trebui sa fie cravata.

Un sfat de care ar fi bine sa tienti cont atunci cand vorbim depre cravate este ca ea trebuie sa fie mai inchisa ca si culoare decat camasile pe care le purtati.

Reverele pot sa fie si ele accesorizate. Chiar daca de multe or acest aspect este trecut cu vederea reverele de la sacou sunt numai bune de a fi accesorizate. Cea mai la indemana varianta este butoniera. Daca vreti sa apelati la acest accesoriu puteti cere oricand de la o florarie o creanga sau un buchet mic de flori pentru a le pune la butoniera.

Puteti de asemenea sa alegeti si varianta lux a butonierei care este o solutie ce poate sa fie reutilizata si care nu se usuca si nici nu se ofileste si este facuta din diverse tesaturi cu imprimeuri florale. Pentru ca exista un spectru destul de larg de culori si de nuante disponibile pe piata puteti sa mergeti si pe nuante luminoase sau contrastante cu sacoul pe care il purtati. Puteti de asemenea sa asortati nuanta de la buzunar sau de la guler.

0 Shares
You May Also Like