Drumul dupa butelie nu mai este necesar

Drumul dupa butelie nu mai este necesar

0 Shares
0
0
0

Gazul este important în fiecare gospodărie din țară, dar procurarea acestuia este un pic cam dificilă din cauza drumurilor, cozilor și timpului pierdut.

La ce folosește o butelie în gospodărie, dacă nu la tot ce ține de mâncare? Vine iarna, și trebuie să respectăm tradițiile din moși-strămoși, deci prin urmare o să fie mai multă mâncare ca în orice moment al anului, deoarece ne aglomerăm și cu Crăciunul urmat de Revelion și lista continuă, așa că ce ai spune să scapi de grija de a îți duce butelia la o stație de alimentare, să scapi de acele cozi pe care nimeni nu le suportă și să ai cadou și un montaj gratuit?

Sună bine? Dacă da, Butelii247 este aici să vă ajute cu aceste servicii.

De ce să stai la cozi, să consumi combustibil care poate fi folosit în scopuri mult mai bune și bineînțeles să pierzi timp prețios în preajma sarbatorilor? Lasă-ne pe noi să te ajutăm. Echipa Butelii247 face livrări de butelii la domiciliu cu preț de piață, la greutăți de 9, respectiv 11KG, butelii noi, curate, sigilate. Pe lângă livrare, se aigură și un motaj profesionist și gratuit cu ocazia sărbatorilor.

Echipa Butelii247 lucrează pe zona Constanța, dar se întinde pe majoritatea orașelor din județ de unde se reamintesc și: Eforie Nord, Eforie Sud, Năvodar, Tuzla, etc… (lista continuă, avem degând să ne extindem pe tot județul).

Scapă de o grijă în preajma sărbătorilor de iarnă, și contactează-ne pentru a îți pregăti o butelie numai bună de folosit! Seriozitatea este garantată și transportăm buteliile în utilaje de ultimă generație pentru a le garanta integritatea și siguranța. Contactează-ne acum!

Cel mai ușor și eficient mod de a ne contacta este prin site-ul www.butelii247.ro unde unul dintre operatorii noștri o să te preia în cel mai scurt timp posibil, acesta o să preia datele necesare și noi ne punem în mișcare!

Butelii247- Pentru că o necesitate în prag de sărbători nu mai este atât de greu de obținut, ci îți vine direct la poartă, gata de folosit.

0 Shares
You May Also Like