Este-bun-Samsung-Galaxy-S4-Mini

Este bun Samsung Galaxy S4 Mini?

0 Shares
0
0
0
In speranta oferirii unei alternative mult mai ifetine a varfului de gama Galaxy S4, compania Samsung a creat Samsung Galaxy S4 Mini. Cele doua prototipuri prezinta elemente de design foarte asamanatoare, insa S4 Mini aduce modificari importante mai ales sub carcasa smartphone-ului.
Legat de dotarile si performantele sale, Mini ar putea fi considerat un prototip de clasa medie. Samsung a procedat in acelasi fel si cu vechiul smartphone de top, Galaxy S3, prin lansarea variantei mini adresate unei anumite categori de clienti.

Cele doua modele au fost analizate, iar Galaxy S3 este unul dintre cele mai bune telefonale la momentul respectiv, iar S3 reperzinta un raport pret-calitate foarte bun. Aceste prototipe sunt insotite de catre accesorii precum:  o pereche de casti, un cablu de date, bateria telefonului si un incarcator telefon.
Modelul S4 Mini urmeaza intocmai aceeasi reteta care s-a dovedit a fi un succes printre userii care nu urmaresc sa detina neaparat un etalon al performantei. Samsung Galaxy S4 Mini prezinta specificatii precum: ecran de 4.3 inchi Super AMOLED avand rezolutia de 540 x 960 pixeli, procesor Dual-C ore de 1.7 GHz, 1.5 memrie RAM, camera principala de 8 MP si cea secundara de 1.9 MP, 8 GB memorie interna care poate fi marita cu ajutorul slotului pentru cartela SD, Android Jelly Bean 4.2.2., interfata Samsung Touch-Wiz si baterie de 1900 mAh.
In ceea ce priveste design-ul, Samsung a pastrat aspectul modelului S4 si pentru versiunea Mini. Asfel, cele doua telefoane se diferentiaza, in principal, de dimensiunea ecranului. Acest lucru are un efect destul de mare asupra dimensiunile generale ale terminalului, facand S4 Mini sa fie mult mai compact, mult mai usor de folosit si de tinut in mana.
In partea inferioara camerele, flash-ul si difuzorul sunt amplasate in acelasi locuri ca si la modelele de top. Samsung a incercat, totusi, sa pastreze calitatea materialelor folosite si a constructiei pentru a nu crea impresia unui terminal nepreformant si ieftin.
Ca si in cazul Galaxy S4 la inceput, modelul Mini va fi comercializat in doar doua versiuni de culoare: alb si negru. Probabil in viitor urmeaza sa fie lansate si alte variante de culoare. Pentru Galaxy S4, copana Samsung a anuntat recent patru nuante noi pentru acest terminal: Purple Mirage, Red Aurora, Brown Autumn si Blue Artic, care se vor adouga celor deja existente, anume: Black Forest si White Mist.
Comparativ cu display-ul de 5 inchi Full HD pe care il prezinta S4, versiunea Mini vine cu dotari mult mai modeste. Dimensiunea ecranului este foarte asemanatoare cu cea a modelului de top ai anilor anteriori: Galaxy S2 sau a noii versiuni S2 Plus. Ecranul prezinta tehnologia Super AMOLED cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli care ar trebui sa afiseze o imagine de calitate deoarece densitatea pixelilor este de 256 ppi.
Luand in calcul ca varful de gama al anului trecut, Galaxy S3, este dotat doar cu 1 GB, memoria RAM a unui S4 mini asigura o functionare fluenta. In ceea ce priveste spatiul de stocare, compania Samsung a primit numeroase critici pentru valoarile reale disponibile userilor S4.
0 Shares
You May Also Like