Este sau nu cafeaua potrivită pentru a fi oferită cadou

Este sau nu cafeaua potrivită pentru a fi oferită cadou?

0 Shares
0
0
0

De-a lungul anului, există multe ocazii de a oferi cadouri prietenilor și membrilor familiei tale. Zile de naștere, zile onomastice, diferite aniversări, ziua mamei sau atunci când mergi la diverse petreceri, precum cea de inaugurare a unei noi case. Și, pentru că fiecare dorește să ofere ceva ce îi va fi pe plac celuilalt, de obicei alegerea cadoului potrivit poate deveni un chin.

O altă carte, un cd cu muzica preferată sau poate un set de lumânări? Sau, de ce nu, o pungă sau cutie de cafea de calitate, care va funcționa atât ca și cadou pentru o persoană dragă, cât și pentru un partener de afaceri?

Cadoul perfect pentru un iubitor de cafea și nu numai

Potrivit statisticilor, țara noastră se află pe locul 49 mondial în ceea ce privește consumul de cafea, cea mai mare parte dintre cei care o consumă începându-și ziua cu ea. Mai mult, mulți dintre oameni declară că beau mai mult de o cană din această băutură aromată pe zi.

De asemenea, este dificil să-ți imaginezi funcționarea la serviciu fără o cană sau o ceașcă din cafea preferată. Aceasta adaugă energie, eliberează endorfine și face mintea mai creativă.

Mai poți dori ceva? Poate doar ceva delicios care te va stimula și mai mult. Din acest motiv, merită să oferi cadou o cafea de bună calitate. Va fi cu siguranță un cadou grozav (sau un plus la o surpriză mai mare) pentru diverse ocazii, atât private, cât și de afaceri.

Cum alegi o cafea bună?

Probabil te întrebi de ce ar trebui să alegi o cafea boabe sau o cutie de capsule cafea Dolce Gusto,  în loc de cafea măcinată. Ei bine, există mai multe motive pentru asta. Principalul este în primul rând o garanție a păstrării aromei și gustului unic.

Cafeaua măcinată își pierde aroma distinctă mai repede și gustul se schimbă . Mai mult, gradul de măcinare al boabelor trebuie adaptat modului în care este preparată cafeaua. Oamenii cu experiență știu că dimensiunea particulelor de cafea măcinată afectează gustul final al cafelei.

De asemenea, nu este lipsit de semnificație faptul că, în unele cazuri, boabele măcinate prea fin pot ajunge pur și simplu în ceașcă sau cană (de exemplu, în timpul preparării într-o mașină de cafea, când particulele trec prin sită).

Din acest motiv, atunci când alegi o cafea bună boabe sau capsule, poți avea garanția că va fi cadoul potrivit pentru un iubitor de cafea, chiar dacă are așteptări excesive.

Cu toate acestea, rămâne întrebarea următoare: cum să alegi o cafea bună pentru un cadou? În primul rând, pariază pe produse dintr-o sursă de încredere care au aprobările corespunzătoare. Îți poți îndrepta atenția și către diferitele cafele organice (bio), ce sunt din ce în ce mai populare.  Acestea provin din plantații situate în diferite părți ale lumii, care împărtășesc o abordare onestă a afacerilor, precum și grija pentru binele mediului natural și al oamenilor.

Pentru cei care își doresc să descopere constant gusturi și arome noi, aceștia pot fi plăcut surprinși de acele cafele din locuri interesante, precum Nepal sau Insulele Galapagos.

0 Shares
You May Also Like