HTC-a-decis-sa-iti-inlocuiasca-display-ul-spart-gratuit

HTC a decis sa iti inlocuiasca display-ul spart, gratuit

0 Shares
0
0
0

HTC concepe unele dintre cele mai bune si performante smartphone-uri, un exemplu fiind HTC One, la pretul de 99.99 de dolari pe Amazon, dar compania se confrunta cu o concurenta foarte mare, din partea gigantilor Apple si Samsung.

Daca doresti accesorii telefoane la cele mai bune preturi, intra pe site-ul MagazinGsm.ro!

Compania HTC, a avut ceva probleme financiare de curand, avand o scadere in marketshare la nivel global, de peste 2.2 %. In concluzie, cei de la HTC au vrut neaparat sa-si imbunatateasca imaginea radical, mai ales pe piata din Statele Unite, unde smartphone-urile HTC sunt prezente in ofertele tuturor celor 4 mari operatori si au ales s-o faca prin asa numitul program “HTC Advantage” (nu, nu este phablet-ul lansat in 2007), ce va garanta utilizatorilor, inlocuirea ecranelor sparte sau crapate de smartphone daca acestea se afla inca in perioada de garantie, dar si spatiu de stocare in plus, pe Google Drive.

Pentru moment, aceasta politica se va aplica exclusiv noilor device-urile cu numele “One” la interior, adica : HTC One, HTC One Max si HTC One Mini.

“Pe parcursul ultimelor 6 luni, am inceput sa petrecem mult mai mult timp gandindu-ne la experienta consumatorilor si a clientilor, in afara de noile imbunatatiri pe care le putem aduce gamei de smartphone-uri”, declara Ed Kuhner, noul vicepresedinte al relatiilor cu clientii, de la HTC.

Garantia inlocuirii ecranelor sparte, reprezinta cea mai buna optiune pentru clientii HTC, din punct de vedere financiar, deoarece un ecran nou costa peste 70 de dolari.

HTC va oferi aici, 2 optiuni: proprietarii telefoanelor isi pot trimite device-urile inapoi la producator si pot primi inapoi un telefon reparat gratuit sau pot primi unul cu totul nou, daca-si trimit telefonul stricat inapoi, dar trebuie sa plateasca 29 de dolari.

In cel din urma caz, trebuie sa stiti ca toate device-urile HTC au inglobat un software de backup pentru setari si setup, dar datele 3rd party asa cum ar fi documentele pe care le-ati salvat deja pe acest device, vor fi pierdute daca alegeti ce-a de-a doua optiune.

Asa ca, asigurati-va ca le-ati transferat inainte pe un alt device, pe un memory stick, pc, etc. In momentul de fata, din cate cunoastem noi, HTC este singura companie majora de pe piata, care a ales sa va schimbe ecranele in mod gratuit.

Asta da un boost foarte mare companiei, existand deja semnale in acest sens, pe piata din Statele Unite. Inlocuirea unui ecran spart de iPhone de exemplu, costa prin programul AppleCare+ de la Apple, 49 de dolari.

Fara garantie, costa 229 de dolari! Iata de ce miscarea celor de la HTC, este o optiune extrem de avantajoasa pentru clienti.

Cei de la HTC au promis si update-uri majore din punct de vedere software, pentru toata gama “One”, la 2 ani de la lansarea oficiala a acestui device.

Totusi, compania nu a anuntat cand vor fi disponibile aceste update-uri, dar presupunem ca in maxim 3 luni, acestea vor putea fi descarcate si instalate pe smartphone-urile voastre.

0 Shares
You May Also Like