La-ce-ne-uitam-cand-cumparam-un-televizor-nou

La ce ne uitam cand cumparam un televizor nou

0 Shares
0
0
0

Cele mai populare televizoare astazi sunt cele subtiri cu diagonala mare, acestea sunt criteriile folosite de multi oameni in alegerea unui televizor nou. Pe langa subtire si mare mai intra si o optiune tehnica, sa fie cat mai “smart” posibil.

Televizoarele astazi nu mai sunt doar pentru a urmari diverse canale, stiri etc. pot fi folosite usor pentru a viziona programele alese de tine, nu de altii, poti conecta un stick, la televizor, poti conecta laptopul sau poti accesa direct Internetul de pe televizor.

Oameniilor le pasa de aceste elemente si optiuni insa nu dau atentie prea mare daca televizor este LED, LCD sau plasma.

Televizoare LED gasesti in Iasi la Selgros, aceste televizoare, sau mai bine aceste modele, LED sunt practic televizoare LCD cu un nume nou. Tehnologia si modul de functionare a celor doua este aproximativ la fel. Tu, ca si utilizator obisnuit nu o sa simti nicio diferenta.

Televizoarele cu plasma prezinta un avantaj mare, au un nivel de negru foarte bun, pentru ca fiecare celula este luminata individual, un televizor plasma produce o imagine neagra foarte buna. Insa desi negrul este foarte clar si puternic, culorile deschide, mai ales albul nu este foarte bine reprezentat. Astfel in zilele insorite este greu sa vezi clar ce se intampla pe ecran.

Desigur si televizoarele LED au dezavantajele sale, insa per total reprezinta o alegere mai buna. Au si o durata de viata mai mare. Pe langa acest lucru, aceste mici detalii, de intensitatea albului sau negrului  nu sunt lucruri ce o sa le observe toata lumea, majoritatea oamenilor se vor uita la specificatii tehnice si la pret. Iar in acest caz, cred ca televizoarele LED reprezinta o optiune foarte buna.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,
700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

0 Shares
You May Also Like