Lanterna-flexibila-Gorillatorch-Blade-de-la-JOBY

Lanterna flexibila Gorillatorch Blade de la JOBY

0 Shares
0
0
0

Joby au depasit asteptarile anul trecut, prin lansarea primei lanterne flexibile. Cu toate astea insa, bulbul luminos al acesteia nu era de o calitate foarte buna. Un an mai tarziu, deja ne este prezentat un model cu mult evoluat, de dimensiuni mai mici, acesta este bazat pe bulbii tip Xlamp XP-C LED de la CREE.

Lanterna Gorillatorch Blade este foarte rezistenta, vine echipata cu un tripod si este capabila sa ofere o putere de iluminare de aproximativ 130 lumeni, intr-un pachet prietenos, de buzunar.

Lanterna dispune de o baterie reincarcabila printr-un adaptor USB sau AC, sasiul este construit din aluminiu iar fascicolul luminos este ajustabil. Este de asemenea rezistenta la apa si la diferite impacturi, respectand standardele in acest sens. Pretul in acest moment este in jur de 60 de dolari.

Aceasta lanterna de 130 lumeni, este handsfree si poate fi utilizata cu succes in actiuni de diving. Eficienta foarte mare a led-ului de la CREE (Xlamp XP-C led) face ca puterea de iluminare a acestei lanterne sa fie satisfacatoare chiar si pentru cei mai pretentiosi useri.

Bateria, bazata pe litiu-ion, se poate reincarca foarte usor folosind adaptorul AC sau cablul USB, facilitand astfel, multe ore de munca neintrerupta. Pentru o productivitate crescuta, aceasta se poate roti cu usurinta la 360 de grade si se poate inclina la 180 de grade, asigurand o iluminare precisa a oricarui spatiu dorit de dumneavoastra.

Aceste calitati sunt extrem de avantajoase, mai ales atunci cand sunteti nevoit sa lucrati continuu pentru mai multe ore si in etapele de lucru in care pauzele nu sunt recomandate (de exemplu cand lucrati la inlocuirea unei tevi de gaze, cu fire electrice de inalta tensiune, etc.).

Conceputa sa reziste in medii nu tocmai prietenoase, lanterna este destul de dura dar se poate manevra foarte usor, fiind construita dintr-un aluminiu folosit si in industria avioanelor, acest lucru facand lanterna Gorillatorch Blade, una foarte rezistenta la zgarieturi, lovituri sau cazaturi de la mica distanta. De asemenea, lanterna poate fi indepartata din stand, pentru acomodarea diferitelor aplicatii tactice.

Tripodul flexibil care se poate indoi in orice directie si picioarele foarte puternice construite pe baza de magneti neodymium, pot adapta aceasta lanterna lucrului in orice situatii imaginate: cautarea unui unghi perfect al oricarei mese de lucru, daca lucrati in jurul unei tevi de dimensiuni mai mari sau daca lucrati sub un automobil.

Datorita acestor calitati cumulate, GorillaBlade Torch a mai fost numita si “lanterna extrema pentru mecanici”, acestia apreciind-o foarte mult, inca de la aparitie. Si in urmatorul an ne vom pregati sa asistam la noi aparitii de la Joby, iar cu siguranta linia Gorillatorch Blade va primi un upgrade, daca nu cumva vom asista la lansarea unui model flexibil, cu totul nou. Vom vedea insa.

Despre garantia Gorillatorch Blade, va putem spune ca aceasta este in general de 1 an, dar poate fi si extinsa de catre producatori, daca optati pentru acest lucru la cumparare. In Romania, puteti gasi lanterne profesionale, cu garantie si toate informatiile necesare despre aceastea, intrand pe Lanterne.ro.

0 Shares
You May Also Like