Mai multe detalii despre Steroizi Masteron

0 Shares
0
0
0

Enantat vs. propionat

Exista mai multi steroizi anabolizanti injectabili care transporta diferiti esteri: testosteron, trenbolon, nadrolon – acestia sunt cei mai cunoscuti. Esterii mai lungi cum este enanul, pot fi injectati mai rar, de obicei o data sau de doua ori pe saptamana. Pe de alta parte, esterii scurti cum este proprionatul, se injecteaza de obicei in fiecare zi sau o data la doua zile. Pentru cei care prefera sa se injecteze mai rar, de doua ori pe saptamana, se recomanda versiunea enanthata.

Utilizatorii care folosesc propionat de masteron tind sa-l combine cu un alt ester mai scurt cum ar fi trenbolon, propionat de testosteron sau NPP (nandrolon fenilpropionat). Folosirea multipla ajuta esterii sa ramana consecventi unul cu altul. Pe de alta parte, cei care merg pe versiunea enanthata a Masteronului tind sa suplimenteze cu testosteron enantat sau cipionat, trenbolon enanatat sau deca durabolin.

Esterul propionat va atinge nivelurile de varf in organism mai repede decat esterul enantat. Drept urmare, va fi mai rapid in corp, reci repuperarea va fi mai accelerata. Tineti minte ca HPTA din organism nu se va recupera pana cand esterii steroizilor nu se elimina complet din organism.

Unii specialisti recomanda sa urmati un ciclu de 8 saptamani sau mai putin, dupa care sa completati cu Masteron Propionate. Daca ciclul este mai lung, atunci se recomanda Masteron Enantat. Se poate ajunge la o preferinte personala, pentru ca sunt utilizatori care declara ca unad in variante functioneaza mai bine in cazul lor.

Utilizare si doze – Masteron steroizi

Masteron ar trebui sa fie utilizat ca parte a unei serii de steroizi, astfel incat persoana sa poata beneficia de legarea SHBG. Doza medie este de 400 -500 mg pe saptamana, iar unii utilizatori experimentati vor merge pana la un gram (1000mgs) pe saptamana.

Masteron functioneaza cel mai bine pentru cei cu o grasime corporala mai mica, persoane care incearca sa-si intareasca muschii. Deci este folosit in principal ca finisor pentru un ciclu de cutting, inainte de o sedinta foto sau de o competitie. Se crede ca masteron este in primul rand un compus cosmetic.

Alti specialisti nu recomanda folosirea steroizilor Masteron pentri cei care au cantitati mari de grasimi corporale (peste 10- 13%). Totusi, asta nu inseamna ca nu pot beneficia de cresterea testosteronului liber, de efecte secundare minime si de eliminare apei… daca acesta este scopul lor.

Timpul de detectie

Timpul de detectie pentru propionatul de masteron este de 3 saptamani, cu o durata de viata de 3- 4 zile. Pentru enantatul Masteron, timpul de injumatatire este de aproximativ 8 – 10 zile, iar timpul de detectare este de pana la 3 luni.

Cei care vor fi testati ar trebui sa aleaga intotdeauna proprionatul si sa se opreasca inainte cu cel putin 3 saptamani de ziua testarii. La un moment dat, un bine cunoscut luptator MMA, Anderson Silva, a fost detectat pentru folosire de steroizi masteron.

Denumiri ale steroizilor Masteron pe piata:
Masteril
Drolban
Mastabol
Drostanolone
Drostopro
Drostanolonum
Mast-100
Mastebolin
Mast-Depot
P-Drostanolon
Mastabolic
Mastagen
Mastblood
Masterone
Nomasteron
Remastril

0 Shares
You May Also Like