Masini de spalat, dupa preferinte – ce functii ofera Beko

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre masinile de spalat sunt atat de diverse incat asta face confuzia sa fie prezenta. Cu alte cuvinte, nici sa ai prea multe optiuni nu este uneori un lucru bun. In cele din urma, se pare ca selectia vizeaza si preferintele legate de brand. Astazi ne oprim la gama de la Beko, cea care se regaseste si in cadrul magazinului online Demax.ro.

Beko este un nume cunoscut pe piata de profil, deci din punct de vedere al calitatii bifeaza preferintele pe care le au utilizatorii. Mai raman acele functii care de altfel fac si diferenta pe piata, intre tipurile de masini. O masina de spalat Beko se poate mandri cu anumite caracteristici unice; cateva le detaliem, pentru a justifica atuurile acestui brand.

Incarcare

Dispune de capacitate de incarcare mai variabila ca oricand. Minima in cazul masinilor de la Beko este de 5 kg, ceea ce mai rar gasesti, de vreme ce pe piata marea majoritate se axeaza pe incarcarea de 6 kg. Maxima este de 10, ceea ce poate fi suficient chiar si pentru familii mari.

Viteza de centrifugare

Si aici exista diversitate, ceea ce inseamna o minima de 1000 rpm, ceea ce marea majoritate a masinilor au, cu maxima de 1400. Imaginati-va ca asta inseamna ca hainele spalate vor fi mai mult umede la final de ciclu de spalare, decat ude. Apa este aproape eliminata.

Tipuri

Masina de spalat poate fi cu diverse functii, insa cand vine vorba de aspect si de incadrare ar putea sa fie o problema. Asadar, Beko se aliniaza cu pretentiile moderne si ofera si optiunea de masina de spalat incorporabila. Un astfel de model permite ca instalarea sa se realizeze si in alte zone decat baia, insa sa se pastreze estetic ascunsa.

Functii diverse si unice

Ca orice producator, si Beko isi castiga puncte de popularitate prin diversele functii pe care le include la masinile de spalat produse. Ce este aparte la acest producator tine spre exemplu de Hygiene 20 grade, ceea ce garanteaza spalarea eficienta chiar si in apa rece, autocuratare pentru ca masina sa fie igienizata in asa fel incat sa poata oferi spalare eficienta. Va puteti bucura de varietate de functii si programe (in jur de 16), timpi mai redusi, spalare eficienta, delicata, pentru diversele tipuri de materiale; Stain Expert se alatura acestei liste.

Aspect si rentabilitate

La partea de design marea majoritate este de acord ca acest aspect este ca o ultima preferinta. Insa nu putem omite faptul ca masinile de spalat de marca Beko au o eleganta aparte si pe langa clasicul alb vin in variante gri sau chiar negre.

Cat de rentabila este o astfel de masina este o alta poveste. Este de fapt acelasi principiu ca la toate electrocasnicele, cele de clasa superiaora A+++ fiind si cele mai bune la nivel de consum. Asadar, veti gasi si la Beko aceasta varianta.

Nu in cele din urma, trebuie precizat faptul ca rentabilitatea este si rezultatul raportului intre pret si ceea ce ofera produsul. Veti gasi si masini de la Beko cu uscator inclus. Asadar, pe masura complexitatii de functii, preturile sunt variate si justificate. La Demax, veti gasi masini Beko chiar si sub 1000 de lei.

0 Shares
You May Also Like