Mentenanta-tigarilor-electronice

Mentenanta tigarilor electronice

0 Shares
0
0
0

Vaperii foarte experimentati cunosc cel mai bine sentimentul: la un moment dat tigara electronica de care sunteti atat de atasati poate sa isi schimbe gustul sau calitatea vaporilor, de aceea este important sa intelegeti de ce se intampla lucrul acesta si cum sa il evitati.

Acest fenomen nu se intampla si in cazul tigarilor originale puse la dispozitie de Vapers-One, dar uneori neglijenta, lipsa de timp sau utilizarea necorespunzatoare pot avea aceleasi efecte si asupra tigarii dumneavoastra.

Un atomizor, indiferent de forma si dimensiune, este pur si simplu un fir metalic care se comporta identic cu o rezistenta electrica. Aceasta este si esenta modului de functionare. Bateria elibereaza o tensiune, de cele mai multe ori de 3.7 volti, care alimenteaza rezistenta, este ajustata la nivelul optim pana cand ajunge la firul metalic, incalzindu-l suficient incat sa vaporizeze lichidul din imediata apropiere.

Motivele pentru care un atomizor poate incepe sa se degradeze sunt acumularile in jurul firului si in rezervor. Acestea pot aparea din cauza impuritatilor, fie din cauza lichidului utilizat, fie din cauza scamelor din buzunar. Practic, orice element ajunge in atomizor, dar nu poate fi vaporizat se transforma in depunderi.

Din acest motiv este important sa alegeti intotdeauna lichide originale, iar un showroom Vapers-One este cel mai indicat pentru acesta pentru ca va permite sa testati toate lichidele inainte de utilizare si va acorda garantia ca toate lichidele detin certificat de autenticitate.

Daca folositi un sistem tank, orificiul de la baza filtrului poate uneori fi prea mare, permitand scurgerea unei cantitati prea mari de lichid care in final ajunge sa inece atomizorul. Daca folositi un sistem de tip drip, s-ar putea ca problemele sa apara din cauza ca incarcati prea mult lichid deodata cauzand un exces care ajunge sa dauneze functionarii.
Pe de alta parte, prea putin lichid in sistem inseamna ca orificiul de la baza rezervorului poate fi prea ingust, sau ca fitilele sunt prea vechi si nu mai pot retine lichid.

Acestea se traduc in incalzirea excesiva a rezistentei atomizorului si intr-o productie foarte slaba de vapori. In orice caz, toate aceste probleme se remediaza cel mai simplu, fitilele aflandu-se printre cele mai uzuale si ieftine accesorii de schimb.

Pentru a folosi o tigara electronica in cele mai bune conditii este important sa alegeti numai lichide de cea mai buna calitate. Pe acestea le puteti cumpara alaturi de tigari originale din magazinele Vapers-One. Ulterior, asigurati-va ca programati regulat cate o curatare a dispozitivului pentru ca acesta sa isi pastreze toate calitatile.

Totusi, daca atomizorul nu mai produce vaporii cu care erati obisnuiti trebuie doar sa il curatati, iar la nevoie il puteti inlocui cu unul la fel de calitativ.

0 Shares
You May Also Like