Metode-de-deblocare-a-telefonului

Metode de deblocare a telefonului

0 Shares
0
0
0

Chiar daca un telefon e performant, la un moment dat tot ai nevoie sa inlocuiesti anumite piese. Posesorii de iPhone apeleaza des la service-urile GSM pentru o inlocuire acumulator iPhone.

Aceasta inlocuire trebuie facuta ca la carte, deoarece nu oricine poate desface un telefon care are bateria incorporata pentru a o inlocui. Ai nevoie de instrumente speciale care te vor ajuta sa faci totul asa cum trebuie.

Aceste instrumente pot fi gasite cu usurinta la un service GSM. Intra pe Servicegsm.ro si ia legatura cu cei de acolo, deoarece ei vor fi capabili sa faca o inlocuire acumulator iPhone corecta astfel incat totul sa functioneze apoi normal.

Telefoanele trebuie pastrate astfel incat ele sa functioneze cat mai bine, astfel incat datele din ele sa fie pastrate in siguranta. Cand vine vorba de un telefon inteligent, datele din el ar putea fi extrem de importante, deoarece intr-un astfel de telefon poti avea tot felul de fisiere, tot felul de mesaje, tot felul de informatii care trebuie pastrate confidentiale.

Pentru a te asigura de faptul ca nu poate umbla nimeni in telefonul tau decat cu voia ta, acesta trebuie blocat prin anumite metode.

•    Prin cod
Metoda de deblocare cu ajutorul unui cod este una destul de sigura. Unele telefoane accepta coduri de minim 4 cifre, altele de minim 6. E important sa alegi un cod pe care sa-l retii cu usurinta si care sa nu fie usor de ghicit, cum ar fi „0000” sau „1234”.

•    Model
Multe din telefoanele cu touchscreen pot fi deblocate cu ajutorul unui model. Ai la dispozitie 9 puncte pe care trebuie sa le unesti intr-un model pe care bineinteles trebuie sa-l retii. Poti face tot felul de combinatii cu care sa te distrezi atunci cand vrei sa-ti deblochezi telefonul. Este o metoda destul de interesanta de a-ti debloca telefonul si este si greu de ghicit combinatia pe care ai facut-o, daca alegi ceva putin mai complicat.

•    Amprenta
Ei bine, cand vine vorba de amprenta, chiar vorbim de ceva absolut unic. Asa cum bine stii, amprenta e unica. Asadar, doar tu iti poti debloca telefonul. Bucura-te de astfel de privilegii daca le ai pe telefonul tau inteligent.

•    Knock code
Knock code este o functie aparuta destul de recent care permite sa deblochezi telefonul cu ajutorul unui cod in genul codului morse. Ce trebuie sa faci e sa bati cu degetul pe ecran dupa un model. Cand setezi acest cod iti vor aparea pe ecran toate instructiunile. Poti alege o combinatie de la 2 pana la 8 atingeri si un cod PIN din 4 cifre pentru a-ti fi de folos in cazul in care uiti combinatiile facute.

•    Recunoastere faciala

Aceasta este o metoda amuzanta de a-ti debloca telefonul. Ai nevoie de o camera frontala pentru a beneficia de aceasta functie, insa ea nu este prezenta la toate telefoanele cu o camera frontala. Pentru a putea debloca telefonul prin aceasta metoda, ai nevoie de suficienta lumina atat pentru a seta fotografia folosita, cat si pentru a debloca telefonul atunci cand ai nevoie.

Nu-ti fa griji daca e intuneric sau daca nu e suficienta lumina, deoarece ai la dispozitie in acelasi timp si modalitatea de a-ti debloca telefonul cu ajutorul unui cod.

Pastreaza datele din telefonul tau in siguranta.

0 Shares
You May Also Like